Wpis z mikrobloga

@patryk-wuwuw w sumie ten gość ma jakieś kompetencje do oceniania jedzenia, że cieszy się taką popularnością? Kilka razy wyświetlił mi się jego film i to taki książulo, tyle że nieśmieszny, bez charyzmy, a na dodatek z dziadowską realizacją xd
  • Odpowiedz
  • 1
@camelinthejungle: Na pewno ma kompetencje w przygotowaniu posiłków, bo nagrał półtora tysiąca filmów z czego większość dotyczyła pichcenia, napisał też cztery książki kucharskie, a w Masterchefie chyba nawet dostał się do finału. Jeśli chodzi zatem o ocenianie jedzenia, to trudno mu odmówić wiedzy i na tym polu przegania Książula o kilka długości. Problem jednak z jego wiarygodnością, bo podlinkowany materiał po prostu wygląda jak nieoznaczona współpraca i nie jestem w
  • Odpowiedz
w sumie ten gość ma jakieś kompetencje do oceniania jedzenia, że cieszy się taką popularnością?

@camelinthejungle: Nie, nie ma. Gość ma obiektywnie kiepskie przepisy, miewa też dość idiotyczne pomysly.
Nie rozumiem tej mody na tego gościa, ale ona raczej minie.
  • Odpowiedz
Gość ma obiektywnie kiepskie przepisy, miewa też dość idiotyczne pomysly.

@paramyksowiroza: obiektywnie patrząc ma bardzo fajne przepisy. Proste, smaczne, klasyczne. Czasem faktycznie trochę zaszaleje w kuchni, ale od tego jest gotowanie by eksperymentować.
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: Mnie też to dziwi. Kiedyś wypróbowałem kilka jego przepisów.
Wyszło słabo, wyszło mdłe, bo ten gość najwyraźniej nie ma wiedzy dotyczącej ziół i przypraw.
Zdecydowanie nie polecam.

Jakiś czas temu wyskoczył z tekstem, że udka z kurczaka mogą sobie 2-3 dni leżeć poza lodówką...
https://wykop.pl/wpis/76468659/wlasnie-dowiedzialem-sie-z-filmu-przeslanego-przez
@paramyksowiroza +13
Właśnie dowiedziałem się z filmu przesłanego przez @POPCORN-KERNAL, że Strzelczyk #oddaszfartucha uważa, że świeży kurczak może sobie po prostu leżeć 2-3 dni bez lodówki.
Nic głupszego już dziś nie usłyszę.
#gotujzwykopem
Link do wpisu https://wykop.pl/wpis/76468407/smierdzace-kurczoki-sprzedajo-jedzenie-oszukujo#268468281
  • Odpowiedz
Wypuścił sprostowanie, że się do niego ludzie spruli. Ogólnie gość wydaje się być średnio miłą osobą w codziennym życiu
  • Odpowiedz
@Krupier: No i właśnie o to chodzi.
Kumin, cynamon, gałka, sumak, kozieradka jak najbardziej pasują.
A co daje Strzelczyk?

stołowa łyżka chili ,bazylii i oregano sól,pieprz do smaku

No i już wiemy, że gość nie ma pojęcia o
  • Odpowiedz