juruneren juruneren 13.08.2025, 21:34:51 via Android 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
J3bacz2000 J3bacz2000 13.08.2025, 21:36:16 via Wykop 0 + @juruneren: ktoś wyżej napisał że głowa walną o podłogę ale nie widze tego
juruneren juruneren 13.08.2025, 21:39:06 via Android 2 + @J3bacz2000 Jak nie widzisz? Xd upadł na bark, i głową w podłogę przywalił od razu, bez szans był żeby nawet próbować chronić głowę, jak się przyjrzysz to widać jak skronią całuje podłogę
troche_inaczej troche_inaczej przedwczoraj, 05:51:50 via Wykop 0 + @trebeter: w sumie to dobrze, że nim rzucił a nie uderzył go, bo jak widać, zabił go prawie upadek z małej wysokości na bok
lycaon_pictus lycaon_pictus przedwczoraj, 06:15:03 via Wykop 0 + odjebiesz przypadkiem takiego podludzia i siedzisz w pierdlu jak za człowieka.@Najtwardszy_Verstappeniarz: Jakby mu po prostu założył gonga i typ się rozłożył to ok, ale on go zamordował. Mam nadzieję, że trafił do więzienia.
Dobrze_tu_byc Dobrze_tu_byc przedwczoraj, 06:35:44 via Android 0 + @trebeter zapomniał przy upadku brodę przy klatce trzymać ( ͡º ͜ʖ͡º)
trebeter trebeter przedwczoraj, 06:51:00 via Wykop 8 + @ministertornister @Najtwardszy_Verstappeniarz @lubisz_sok_to_sok_maj_kok @absolutnie @absolutnie @radziuxd @DestroDevil @Dobrze_tu_byc @lycaon_pictus @troche_inaczej @J3bacz2000 @Jestem_tu_nowy @CheekiBreekiBandito @J3bacz2000 @ShineLow @memento_mori @memento_mori @Aqua_Tofana @Sebastix @kakaowy_chlebicek: dobra poszukałem jak tam wyszło.wygląda, że nic groźnego się nie stało bo została wezwana policja i koleś opuścił lokal przed ich przyjazdem o własnych siłachhttps://www.thesun.co.uk/news/17959067/taco-bell-worker-power-slams-customer/
lycaon_pictus lycaon_pictus przedwczoraj, 06:52:52 via Wykop 0 + @trebeter: Uff. Mam nadzieję, że jeden i drugi coś wyniosą z tego co się stało.
JackDaniels JackDaniels przedwczoraj, 07:58:01 via Wykop 2 + @trebeter: Liczyłem na to, że poprawi tym drugim. Każdy kto leci z łapami powinien być traktowany jak brudna szmata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
JackDaniels JackDaniels przedwczoraj, 08:00:46 via Wykop 3 + @chodznapole: zaraz tam z-----ł - tylko podniósł i upuścił. Patus niech teraz ma problem do grawitacji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Eremites Eremites przedwczoraj, 08:18:08 via Android 0 + Jak m----n patole ogarnie to już nie ma komentarzy gdy jest na odwrót że się zwraca uwagę o kolorze skóry i że każdy m----n taki sam? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
RakunG RakunG przedwczoraj, 08:18:10 via Wykop 0 + "what u doin?! Call the Police!"@Aqua_Tofana: jeszcze by go zdrapywali z podłogi i zawinęli za usiłowanie pobicia. Drugi typek działał w obronie koniecznej xD
mirror: https://dubz.link/c/d987a4
zacny rzut
@Najtwardszy_Verstappeniarz: Jakby mu po prostu założył gonga i typ się rozłożył to ok, ale on go zamordował. Mam nadzieję, że trafił do więzienia.
dobra poszukałem jak tam wyszło.
wygląda, że nic groźnego się nie stało bo została wezwana policja i koleś opuścił lokal przed ich przyjazdem o własnych siłach
https://www.thesun.co.uk/news/17959067/taco-bell-worker-power-slams-customer/
@Aqua_Tofana: jeszcze by go zdrapywali z podłogi i zawinęli za usiłowanie pobicia. Drugi typek działał w obronie koniecznej xD