Aktywne Wpisy

picasssss1 +843
Firma w ramach optymalizacji finansów wycofała w tym roku karty urodzinowe dla pracowników, takie drobne 200pln które funkcjonowały od 10+ lat, jednocześnie pochwaliła się sponsoringiem drużyny milionerów którzy biegają i kopią piłkę. To są te detale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
#pracbaza #januszex #januszebiznesu

tomwick55 +19
Przekaz kibiców Legii Warszawa do piłkarzy po meczu w Gdyni, który był 11 spotkaniem z rzędu bez zwycięstwa
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice

Komentarz usunięty przez moderatora
Pamiętaj, by się pilnować i nie przenosić wzorców z rodzinnego domu do własnego.
P.S Dodam, że pokazywanie atutów na Wykopie nie pomoże w rozwiązaniu problemów, będzie jedynie krótkim epizodem poprawy samooceny.
Zresztą już dostałaś pokaz miłosierdzia o wykopowych frustratów
Komentarz usunięty przez moderatora
Wymiotowałeś kiedykolwiek czymkolwiek innym niż woda?
@Naczelna_Hedonistka: zacznij od tego. Przestań przepraszać. To jest forum dyskusyjne, każdy ma prawo tu napisać co chce, każdy ma prawo też przeczytać a jakby coś to mod usunie wpis. I życie toczy się dalej.
@whos_your_daddy_snakegirl: Ja z taką „szarą myszką” z tindera się spotykałem przez ponad pół roku XD Nie miała prawka, bo nie zdała 3 razy i uważała, że się nie nadaje - dopiero ją posadziłem w auto, pojeździliśmy po jakichś szutrowych drogach, trochę po placach, trzeba było ją trochę poklepać po pleckach i po 2 kolejnych
@CormaQes: Mam rzygać do umywalki kawałkami żarcia, jakimś makaronem czy inną kukurydzą? XD I jak to ma przelecieć potem? Do kibla rzygasz, wciskasz przycisk i posprzątane lol
@Naczelna_Hedonistka: ja tak miałem w 2010 wtedy straciłem prace i długo nie pracowałem a potem nawet bałem się wchodzić na portale z praca aby jej szukać i tak zacząłem coraz więcej pić aż wpadłem w alkoholizm na całego.