Aktywne Wpisy

WielkiNos +252
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +285

Jednym z większych absurdów tego uniwersum jest to, że taki typ wyzywa innych od przegrywow.
Praktycznie każde otwarcie pyska tego odklejenca to stek inwektyw we wszystko i wszystkich, a najlepsze jest to, że 99 procent tych inwektyw pasuje najbardziej do jego prze####onego życia
Tak zupełnie poważnie, ciekawy jestem czy on sobie zdaje z tego sprawę i po prostu w to brnie bo mu się opłaca i dla ochłapów z YouTube robi z siebie błazna, czy on naprawdę wierzy w to co wygaduje xd #patostreamy
źródło: Screenshot_20250813-132920-247
PobierzNp. nie chce mu się pracować na etacie i lubi darmowe rzeczy, dlatego wyłudza państwowe pieniądze i grzebie w śmieciach, ale tłumaczy to, byciem eko.
Jeśli chodzi o wyzywanie, to robi to złośliwie, bo to osobowość typu chłop żywemu nie przepuści oraz z /potrzeby/ czucia się lepszym.
Krótko mówiąc to człowiek pełen wad, który wykształcił
Komentarz usunięty przez autora
źródło: obraz
Pobierz@varres: jeśli ktoś ogląda jego wszystkie filmy i aktywnie interesuje się i komentuje jego życie, to faktycznie ma rację.