Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: Postęp, bo tylko jedna psia mama się zesrała że posiadanie kota robi z niej matkę i tylko jeden chłop stwierdził, że jest kocim tatą
  • Odpowiedz
@WielkiNos "wam się wydaje że kobiety marzą o byciu matkami"

Wyrok na społeczeństwo podpisany. Jeśli ktoś wypisuje takie rzeczy publicznie i nie ma ostracyzmu to przegraliśmy na całej linii i tego już się nie da cofnąć
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: Ostracyzm społeczny bo ktoś podejmuje inną decyzję niż ja bym chciał. Ładnie przedsiębiorcy zakręcili łykopom korbą, żeby prole zaczęły produkować roboli do ich kołchozów.
  • Odpowiedz
@WielkiNos:

Każdy kto ma zwierzę wie że to człowiek ale w innej skórze

Gdy pies zaatakuje dziecko albo kogoś, też psiarze:
Pies to pies, on nie rozumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli pies zabije kogoś albo zrani to już nie może odpowiadać jak człowiek, według ich logiki pies powinien ponieść bardzo surową karę.
Wychodzi na to że człowiek stoi niżej pies.
  • Odpowiedz
@vVXVv xD ale wyparcie. Ogarnij że gdyby ktoś nie "zakręcił korbą prolom" - w tym przypadku twoim starym też, to byś nie mógł wpisywać takich bzdur w internecie zieloneczko? Reprodukcja jest podstawową naszą funkcją i jedną z definicji życia więc no... XD
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: to ty masz wyparcie, dobrze ci przecież @vVXVv napisał. jeśli uważasz że żyjesz tylko po to żeby się bezmyślnie duplikować bo tak ci twój hive mind każe, to niczym tak naprawdę nie różnisz się intelektualnie od tych karyn z psim zapaleniem mózgu, jesteś po prostu ograniczony w innych poglądach których boisz się kwestionować
  • Odpowiedz
  • 0
moze mi jakis psiarz wyjasnic jakie sa plusy posiadania pimpka?

@CybernetycznyMozgKorwina nie wiem. Podobno oksytocyna się wydziela, ale taka sama się wydziela przy śwince morskiej, a nie sra i nie szczy wszędzie sprawiając, że parki i skwery są nie do użytku.
  • Odpowiedz
@koniozwalacz nick zobowiązuje co? Idź tam pieska wyprowadź bo się zaraz zsika xD
Możecie sobie szczekać (nomen omen) ile wam się podoba antynatalistyczny planktonie, pewnego dnia każdy z was umrze I nic nie zostanie po was. I dobrze xD
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: lol, niezłe wyparcie. nie mam psa, a jedyne do czego zobowiązuje mój nick to do triggerowania idiotów na wykopie. to nie jest żaden antynatalizm tylko stwierdzenie faktów i chłodny zdrowy rozsądek. zabawne że nazywasz kogoś planktonem gdy to właśnie ty stawiając dobro społeczeństwa ponad swoje własne potrzeby zachowujesz się dosłownie de facto jak mróweczka w kopcu ¯\(ツ)/¯ duplikuj się posłuszny niewolniku i płacz że inni ludzie nie kierują się
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: No na pewno. Nie każdy nadaje się do bycia rodzicem, a jak jeszcze tego nie chce to tym bardziej. Chyba, że to taki piękny wyraz miłości zagłodzić dziecko, wywalić noworodka na śmietnik, puszczać samopas po szpitalu, żeby zabił jakiegoś noworodka, czy zostawić w nagrzanym aucie lub jak ostatnio zostawić w samochodzie i iść balować.
  • Odpowiedz