Aktywne Wpisy
Wilk__95 +47
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kupiłem sobie mieszkanie, jest super ale blaty w kuchni są z drewna i ewidentnie były zaniedbane. W kilku miejscach są drobne czarne plamki a za zlewem jest większa czarna plama. Skontaktowałem sie z jakimiś gośćmi z grupy na fb od cyklinowania i mówią że nie wiadomo jak głęboko ta pleśń za zlewem weszła i lepiej nie bawić sie w cyklinowanie tylko cały blat wymieniać. Kuchnia jest przeciętnych rozmiarów i bedzie tak z 2-3 m2 blatu. Co uważacie, lepiej sie babrać ze starym blatem czy od razu na nowy wymieniać? Jeżeli na nowy to jaki materiał najlepiej, żebym się o te wodę na blacie nie martwił?
#budujzwykopem #remontujzwykopem #blat
źródło: 1000044245
PobierzOgólnie takie rozwiązanie z drewnianym blatme to tragiczny pomysł i zawsze skończy się jak na zdjęciu, chyba że będziesz po każdym użyciu kranu wyvierał blat