Aktywne Wpisy

jmuhha +254
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
jmuhha +91
wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe,że w takich blokach z lat 80 mieszkania miały po 55 metrów, a teraz standard to jakieś 40? XDDD
źródło: 1000021507
Pobierz

Ten fragment wypowiedzi jest generalnie naprawdę bardzo ciekawy, zwłaszcza jeśli weźmiemy wszyscy pod uwagę fakt, że obecnie mamy drugą połowę 2025 roku a rocznik 00 ma już na obecną chwilę 25 lat więc roczniki urodzone po 00 jak najbardziej są już na tym rynku pracy od kilku dobrych lat xD Poza tym może niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu, ale kiedy w Polsce było rzekomo tanio? #polska #polityka #ekonomia #kpo
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-08-11_204652_wykop.pl
Pobierzpóźniejsze roczniki cierpią bardziej a zoomery nie poznają czegoś tak zdeprawowanego jak gimnazja
@PedzacaGuma: Jeśli uważasz, że praca w kawiarni przykładowo nie jest prawdziwym pełnym etatem to proponuję ci zatrudnić się w takim miejscu na jakieś 2-3
@PedzacaGuma: Większość influ paradoksalnie też wcale aż tyle nie zarabia w większości, ale umieją sobie zbudować wizerunek bogatego życia po prostu w social mediach albo inaczej wizerunek życia do którego chcą aspirować. Zacznijmy od tego, że patologia polskiego gastro polega przede wszystkim wciąż na bardzo częstym zatrudnianiu kogoś na czarno.