Aktywne Wpisy
enron +235
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
FroziPL +157
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

@nomariko to te „atrakcyjne osoby" skutecznie mnie zniechęciły, bo jak zobaczyłam kolejnego z kolei napakowanego i wytatuowanego faceta pod palmami, to od razu pomyślałam, że to nikt z mojej okolicy, tylko jakieś sklonowane boty do napędzania interesu. Miałam nawet
Albo jedz na granice i przygarnij do domu czarnego inżyniera..
Kobiety mają tak łatwo dziś ze wszystkim wykorzytują facetów ile sie da we wszystkich aspektach życia nie oferując nic w zamian
a ty tylko narzekasz na byle pierdołe..
Tak faceci sa wygodni ciekawe gdzie sam zaczynałem od grosza wyrzucony z domu na zbity pysk..
Kobiety dzisiaj maja zbyt latwo nie musza sie starać nie można im zaufać.. a non stop narzekają..
Jestem silny pewny siebie 194 dobrze zbudowany.. a kobiety tak nas wykorzytsuja..
@top-shooty-polska: przecież to klasyczny opis Chada i tak samo atrakcyjne kobiety przyciągasz, więc nie wiem skąd zdziwienie. Mnie nikt nawet nigdy o numer telefonu nie poprosił, miałam raz w życiu chłopaka, ale jak się okazało nie traktował mnie poważnie i się mnie wstydził pokazywać, bo byłam brzydka. Na każdym kroku dawał mi do zrozumienia, że nic dla niego
@lubiejescfrytki: z mojej perspektywy to też tak wygląda. 99% to jakieś suki co do jednej każdej z szablonu pod palmami czy jakieś inne piramidy i plaże. No i żadnej wiadomości ani polubienia od czegoś co wygląda jak człowiek. Na badoo podobnie. Więcej normalnych foto ale też, kilka polubień ( przez pare miesięcy!) i...nikt nie odpowiada. Ale się wysprytniłem i kupiłem za 3x taniej kod na