Wpis z mikrobloga

Założyłam sobie słynnego Tindera i Badoo, tak jak mi wszyscy radzili. Po 20 min usunęłam, bo to jakieś aplikacje do wyłudzania od ludzi pieniędzy i danych. Wszystko płatne, a profile mężczyzn to chyba nieśmieszne żarty wykopków lub boty. Jestem niemal pewna, że tacy ludzie nie mieszkają w mojej okolicy, a może i wgl nie istnieją. Zupełnie nie rozumiem jakim cudem tam się jakieś pary się dobrały. Nie widzę zatem najmniejszych szans na miłość, Internet to była chyba moja ostatnia nadzieja. #tinder #badoo #zwiazki
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubiejescfrytki: spoko, ja musiałem dobre 2 dni przebierać w tych fake'owych by zaczęło pokazywać coś sensownego. Tinder czy badoo ma to do siebie że na początku pokazuje profile o najwyższym elo by zachęcić do używania. A że takie profile mają najczęściej na zdjęciach atrakcyjne osoby no to cóż.
  • Odpowiedz
@mr-jack: ale tam trzeba płacić, by zobaczyć wiadomości i polubienia, nie mogłam nawet w to wejść, za każdym razem wyskakiwały jakieś cenniki, nie mogłam nawet za darmo ustawić innej lokalizacji
@nomariko to te „atrakcyjne osoby" skutecznie mnie zniechęciły, bo jak zobaczyłam kolejnego z kolei napakowanego i wytatuowanego faceta pod palmami, to od razu pomyślałam, że to nikt z mojej okolicy, tylko jakieś sklonowane boty do napędzania interesu. Miałam nawet
  • Odpowiedz
@elbanos: jak to były najbardziej atrakcyjne, to strach pomyśleć co dalej, serio jakieś śmieszne przypakowane typki w dziwnych ciuszkach pod palmami to są wg tych aplikacji najatrakcyjniejsze osoby? Dobrze, że już to wykasowałam.
  • Odpowiedz
@lubiejescfrytki: Kup sobie kota i sztucznego i pogódz sie z przyszłością jaka cie czeka..
Albo jedz na granice i przygarnij do domu czarnego inżyniera..
Kobiety mają tak łatwo dziś ze wszystkim wykorzytują facetów ile sie da we wszystkich aspektach życia nie oferując nic w zamian
a ty tylko narzekasz na byle pierdołe..
  • Odpowiedz
@top-shooty-polska: To co piszesz dotyczy niewielkiego procentu najładniejszych kobiet, reszta musi tyrać i wierz mi, że mało który facet taką kocha i szanuje. Biorą je do związku, bo te ładniejsze ich nie chciały. Większość facetów jest wygodnych, nauczeni przez matki, że mają posprzątane, ugotowane, sprawy się same załatwiają. Idą po prostu na kompromis, niby nie do końca im się podoba, ale jak zaradna, ma dobrą pracę i dom dobrze ogarnia,
  • Odpowiedz
@lubiejescfrytki: Wszystkie moje randki to zawsze było postaw hotel postaw mi obiad zawież mnie do domu i to prawie każda kobieta z aplikacji randkowej ..
Tak faceci sa wygodni ciekawe gdzie sam zaczynałem od grosza wyrzucony z domu na zbity pysk..
Kobiety dzisiaj maja zbyt latwo nie musza sie starać nie można im zaufać.. a non stop narzekają..
Jestem silny pewny siebie 194 dobrze zbudowany.. a kobiety tak nas wykorzytsuja..
  • Odpowiedz
Jestem silny pewny siebie 194 dobrze zbudowany.. a kobiety tak nas wykorzytsuja..

@top-shooty-polska: przecież to klasyczny opis Chada i tak samo atrakcyjne kobiety przyciągasz, więc nie wiem skąd zdziwienie. Mnie nikt nawet nigdy o numer telefonu nie poprosił, miałam raz w życiu chłopaka, ale jak się okazało nie traktował mnie poważnie i się mnie wstydził pokazywać, bo byłam brzydka. Na każdym kroku dawał mi do zrozumienia, że nic dla niego
  • Odpowiedz
sklonowane boty do napędzania interesu

@lubiejescfrytki: z mojej perspektywy to też tak wygląda. 99% to jakieś suki co do jednej każdej z szablonu pod palmami czy jakieś inne piramidy i plaże. No i żadnej wiadomości ani polubienia od czegoś co wygląda jak człowiek. Na badoo podobnie. Więcej normalnych foto ale też, kilka polubień ( przez pare miesięcy!) i...nikt nie odpowiada. Ale się wysprytniłem i kupiłem za 3x taniej kod na
  • Odpowiedz
@Foxbat: założyłam jeszcze konto próbne na sympatii, nie było wymagane zdjęcie i trochę tam mniej oszukują i są jacyś zwykli ludzie, można też sobie wyszukać za darmo w mieście obok. Tylko, że bardzo mało osób, niektóre konta to chyba ktoś założył przed laty i zapomniał skasować, dużo ludzi z dziećmi i po rozwodach, mało w moim wieku. Nie wiem jak w dużych miastach, ale na wsi lub w małym mieście
  • Odpowiedz