Wpis z mikrobloga

@dizel81: Trzeba tego **uja jakoś u*ebać z tym kanałem na którym znęca się nad tymi zwierzętami. Jakieś kręcenie Małysza by się przydało. Może jak ktoś ma FB mógłby podesłać temat do wrażliwych Julek o jakichś tam zasięgach żeby mu ten jego kanał zbanować.
  • Odpowiedz
@dizel81: Niech zmienia kontent i sobie ma to swoje konto pod Grażynki dalej. Ale niech już się nie zajmuje zwierzętami, bo nie ma o tym żadnego pojęcia i tylko je zamęcza dyletant. Koleś jest alkoholikiem który prawdopodobnie tyle ma wspólnego z tym zwierzyńcem co nagra. Reszta w dupie i najważniejsze zalać pałę.
  • Odpowiedz
  • 2
@turok2016: co? jedź i zabierz Gapciowi te surykatki, albo daj mu hajs żeby lepiej je zaczął traktować.
A dwa że ten kontent zwierzęcy nie trafia do mnie z wiadomych powodów bo to są zwykłe znęty nad zwierzętami.
Nie raz pisałem że ten kontent pogrąży jego kanał.
  • Odpowiedz
@KapitanTorpedal: a na xuj? I z czego będziemy się śmiać. Jak nie lubię ludzi którzy znęcają się nad zwierzętami, to tak samo nie lubię ludzi ogarniętych bambinizmem ¯\(ツ)/¯ A jak zbanują mu kanał, to on przestanie się znęcać nad zwierzętami, pokrętna logika 😂
  • Odpowiedz
@OrbanZwany_Sobaka: Niech zmienia kontent i niech sobie dalej naciąga upośledzone stare Grażynki. Mnie osobiście wkur*wia jego dyletanctwo przez które cierpią zwierzęta. Już wolałbym tego nie widzieć i o tym nie wiedzieć, niż dowiadywać się z wykopu, że kolejne zwierzę mu "zagryzły koty, uciekło czy pożarł wąż". Następne w kolejce są dwie młode świnie które pewnie zaraz też polubią ciszę bo dziwnie się rozchorowały pewnie z "dobrobytu".
edit
" I z
  • Odpowiedz
@KapitanTorpedal: wiesz co bambinizm 🤔 Nie bawi mnie znęcanie się nad zwierzętami, ale bez przesady, zwierzaki to nie ludzie. Jeżeli klapek bierze jakieś zwierzę do veta, to i tak ten zwierzak ma więcej farta niż 99.99% zwierząt w syfiastej Kambodży, które skończyłyby w szałapatajstwie albo na grillu ¯\(ツ)/¯ Oczywiście klapek nie powinien się zajmować zwierzętami bo nie ma o nich pojęcia, ale wyobraź sobie, że jak klapkowi zbanują kanał, to
  • Odpowiedz
ale wyobraź sobie, że jak klapkowi zbanują kanał, to te zwierzęta zapewne długo nie pożyją ¯\(ツ)/¯

@OrbanZwany_Sobaka: I tak zdechną u tego pajaca i tak ale następnych przynajmniej nie będzie męczyć. Poza tym otworzy sobie nowy kanał i będzie robić różne fikołki żeby zdobyć widownię i może to go czegoś nauczy, że zabawa w hodowlę i udawana empatia to nie zabawa tylko obowiązki i ciężka praca.
  • Odpowiedz
@OrbanZwany_Sobaka: Ale beka z ciebie typie. Widać, że nigdy nie miałeś żadnego zwierzaka i nie wiesz co znaczy go mieć. Pewnie jedyna styczność ze zwierzętami to u ciebie na talerzu gdy zapychasz kichę. Już się nie produkuj dalej ty mój bambinisto 😂
  • Odpowiedz