Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M4rcinS: na tiktoku były kampanie reklamowe dot. jachtów. Po prostu łatwy dochód pasywny, po roku to twoja własność, wniosek pewny do przyjęcia nawet jak prowadzisz kebab bo takie warunki były stawiane żeby "dywersyfikować" a cel dofinansowania nie był w pełni zależny od pkd.
  • Odpowiedz
muszą koniecznie wydać pieniądze na jacht?

@M4rcinS: bo fajnie chyba sobie pływać jachtem? Jakbym miał nadmiar pieniędzy i nie wiedział co z nimi robić to też bym se kupił jacht to do pływania na przykład po morzu śródziemnym, bo czemu by nie.
  • Odpowiedz
@M4rcinS: gdzieś na Twitterze mignęło mi, że na takich jachtach można zrobić sobie bardzo lukratywny biznes, a właściwie pasywny dochód. Pewnie to jest realny powód tych "innowacji"

Mój znajomy prowadzi podobną działalność - z tym, że wynajmuje podnośniki i pieniądze na te zabawki posiada z własnego budżetu ;P
  • Odpowiedz
  • 0
@M4rcinS: bo fajnie chyba sobie pływać jachtem? Jakbym miał nadmiar pieniędzy i nie wiedział co z nimi robić to też bym se kupił jacht to do pływania na przykład po morzu śródziemnym, bo czemu by nie.

@zeszyt-w-kratke: OK, ale można wiele różnych rzeczy robić na bogato, a jednak to jacht jest czymś w rodzaju oznaki bogactwa, jeśli nie powiedzieć, że wręcz synonimem.
  • Odpowiedz
pieniądze na jacht? xD

@M4rcinS: skąd wiedzą ze jest to jacht do użytku prywatnego? Wiesz o tym że łódki, jachty to normalne narzędzie pracy w turystyce? Byłeś w ogóle kiedyś na wczasach?
  • Odpowiedz
@M4rcinS: niektórzy pewnie chcą się pokazać ale żeglowanie jest po prostu fajne. Jakby mi dali pół bańki to musiałbym się dobrze zastanowić czy jest coś równie fajnego jak żaglówka
  • Odpowiedz
@M4rcinS Osobiście uważam, że to skutek braku wiary w Boga i świadomości tego, że należy gromadzić skarby w Królestwie Niebieskim, gdyż ziemski skarb przeminie, a tym w niebie będziemy się cieszyć przez całą wieczność.
  • Odpowiedz