Aktywne Wpisy

gustowny_dzikus +18
Somsiad ma dzieciaka 13 lat i ciągle się chwalił że od 3lat go posyłał na płatne lekcje programowania. Kisnę srogo że nim chłopak skończy szkołę to dawno już nie bedzie takiego zawodu.
#programista15k
#programista15k

annlupin +13
oglądam sobie film Autopsja Jane Doe a co uwas

#kpo
@Frijheid2: tak wiem UE tego wymagało, patrzyłem na tą mapkę i widziałem wiele punktów nie wzbudzających podejrzeń, żeby znaleźć tyle nieścisłości potrzeba dłuższej analizy
ktoś zamiast pójść z kumplami na wódeczkę jednak usiadł rzetelenie i przejrzał sporą część tych danych żeby wypunktować niegospodarność
źródło: temp_file5814164921511840865
Pobierz@Amigoyamigo: prawdodobnie nic, ale jak politycy muszą się tłumaczyć w tv znaczy, że zaczną czuć pewną kontrolę i być może przynajmniej ograniczy to skalę wałków na przyszłość
@Amigoyamigo: do zera na pewno nie, nikt do polityki nie idzie z dobrego serca, a nawet jeśli to inni go szybko ustawią w szeregu, ale uważam, że jeżeli jawne wałki będą od razu wychodzić to politycy przynajmniej ograniczą się do mniejszej skali - akcji, które mają szanse nie wyjść nigdy na jaw
@Amigoyamigo: bardzo młody na pewno nie, czy naiwny? na pewno uważam, że warto przynajmniej próbować i walczyć
@Amigoyamigo: trochę fatalistyczne podejście, być może masz rację, czas pokaże kto się mylił
Pewnie sporo ludzi oprócz mnie se takie rzeczy czyta, od tego są te stronki.
@paul772: trochę tak, ale jakiś urzędnik to przyklepywał, możliwe, że taki, którego przedsiębiorca zapraszał na grilla i wódeczkę dla zbudowania dobrych relacji
@K-S-: tv republika już podłapała, bo jak można uderzyć w władzę to czemu nie, w tvp były chyba pierwsze próby wytłumaczenia się
@steppenwolf12: no jakiś urzędnik niskiego szczebla. Ale Bądźmy realistsmi, nie można obwiniać rządu o każdą głupotę jakichś dziesiątek tysięcy urzędników rozsianych po Polsce. Dodatkowo, rząd dobrze wie ze sa jakieś nieprawidlowosci od kilku tygodni i już w lipcu prezes jakieś spółki podległej rządowi został odwołany, nie cxekajac na to
Oraz kilku znudzonych analityków którzy w ramach hobby pogrzebali w ogólnodostępnych danych
Pomimo tego że internet wytworzył wcześniej nieznane nowe patologie wśród populacji (nawet wykop - patostreamy) - mała część ludzi potrafi ciągle używać internetu w poprawny i konstruktywny sposób