Wpis z mikrobloga

Trzymam kciuki żeby awantura z KPO urosła do takich rozmiarów których nie uda się zamieść pod dywan, żeby Janusze musieli się gęsto tłumaczyć w razie jakichkolwiek wątpliwości i oddawać wszystko co do złotówki z nawiązką jeśli okaże się że bezczelnie wyłudzili pieniądze.

#oswiadczeniezdupy #kpo #januszebiznesu
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@donttalktome: bardzo dobrze, niech przedstawiają, mam nadzieję że dzięki awanturze wszystkie faktury, umowy i tym podobne zostaną dokładnie sprawdzone po 2 razy z każdej strony żeby wyłapać nieprawidłowości, a nie wpłynęło, pieczątka i kawka. Jest takie hasło - "nie tykaj gówna bo śmierdzi", niektórym łatwiej udawać że czegoś nie widzą, niż bawić się w papierologię, brać na siebie więcej roboty. Typowe przymykanie oka. Jak się będziemy na to godzić jako
  • Odpowiedz
to się okaże, szukam muzeum ziemniaka i nie mogę znaleźć, 489000

@Norskee: Galeria Ursynów w Warszawie, chociaż to adres spółki, właściwa lokalizacja Śniadeckich 8 - groole.pl
tellet - > to się okaże, szukam muzeum ziemniaka i nie mogę znaleźć, 489000

@Norskee...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
dotacje z UE są sprawdzane i te z KPO dla HoReCa też będą.

@Ka4az: daj znać, jak zacznie się masowe zwracanie kasy za ekspresy i jachty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie wiem ile masz lat, ale jak ponad 15 to jestem w szoku, że jeszcze nigdy nie słyszałeś o wyłudzaniu dotacji xD
  • Odpowiedz
ntura z KPO urosła do takich rozmiarów których nie uda się zamieść pod dywan, żeby Janusze musieli się gęsto tłumaczyć w razie jakichkolwiek wątpliwości i oddawać wszystko co do złotówki z nawiązką jeśli okaże się że bezczelnie wyłudzili pieniądze.

@boboliwo: a moze wieszanie na latarniach albo przynajmniej więzienie?
  • Odpowiedz
@boboliwo: proszę pamiętać, że te projekty przeszły przez weryfikację urzędów. To raczej nie było tak, kawałek papieru i kasa. Tylko projekt zazwyczaj musi zostać zatwierdzony.
  • Odpowiedz
@Ogau

@Ka4az: daj znać, jak zacznie się masowe zwracanie kasy za ekspresy i jachty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie wiem ile masz lat, ale jak ponad 15 to jestem w szoku, że jeszcze nigdy
  • Odpowiedz
Dlaczego piszesz o kontroli i wyłudzeniu

@Ka4az: bo co najmniej część tych wniosków to są oczywiste wyłudzenia.

Nieprawidłowości i kontrole są czy wydatki zostały faktycznie poniesione i jest wszystko zgodnie z umową, dokumentami.

@Ka4az: i nigdy nie słyszałeś, że ktoś kupił sprzęt i nikt go nigdy nie rozliczył z tego, jak ten sprzęt używa? Bo ja tak miałem nawet w rodzinie, że małżeństwo kupiło sobie laptopy i aparaty
  • Odpowiedz
  • 0
@boboliwo Kminisz, że te dotacje były bezzwrotne? Państwo nawet jakby wykazało nieprawidłowości to nie ma jak tych pieniędzy odzyskać, może jedynie co najwyżej się zemścić i p--------ć kontrole na inne rzeczy i d-----ć kary.
  • Odpowiedz
@boboliwo

Trzymam kciuki żeby awantura z KPO urosła do takich rozmiarów których nie uda się zamieść pod dywan, żeby Janusze musieli się gęsto tłumaczyć w razie jakichkolwiek wątpliwości i oddawać wszystko co do złotówki z nawiązką jeśli okaże się że bezczelnie wyłudzili pieniądze.

No i żeby rząd z tuskiem i pełczyńską na czele szlag trafił.
  • Odpowiedz