Wpis z mikrobloga

Ale to się zapowiada!
Kalmar - tu nic nowego się nie wydarzy, bo już wiemy jaki jest finał tej historii i dobrze dla nich :D Z resztą 1500 l mleka dziennie * 3 zł = 6500 zł dziennie co daje miesiecznie 105 000 zł/miesiecznie z samego mleka, a część pewnie idzie na masło gdzie kostka 8zł/kostka, a gdzie 50 h kolejne + dopłaty więc pewnie za miesiąc 300-400k się zamyka :o. Szanse 90%
Krzyś - jakby Krzyś rzucił Agę to by była największa sensacja w historii rolnika xD Ciekawa jestem co tam się zadziało. Szanse 20%
Areczek - już wiemy, czemu Areczek skradł serce Julii i wygląda na to, że serio to się może udać xDDD HEHE Szanse 60%
Roland - było cukierkowo ale coś nie pykło, ktoś wie Co roland ma wspawane w Mercedesa? Szanse 20%
Basia - aż dziwne jak Warszawiak reaguje, jakby się odblokował? Jego chata pod Wawą pewnie spokojnie warta ze 4-5 mln. Zupełnie inny człowiek, ale szanse oceniam na 40%

#rolnikszukazony
jmuhha - Ale to się zapowiada!
Kalmar - tu nic nowego się nie wydarzy, bo już wiemy j...

źródło: image

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha chata pod Warszawą przecież nie jest Warszawiaka a jego ojca. Pewnie tam jeszcze rodzeństwo jest do spadku, a i ojciec nie wyglądał jakby się miał zabierać.
  • Odpowiedz
@jmuhha: @walciam przecież Warszawiak z Bachą byli w Kazimierzu Dolnym. Chyba, że ja tam zabrał spod Warszawy na wycieczkę, ale wydaje mi się, że to trochę za daleko xd

Raczej zabrał w rodzinne strony, a nie do siebie, do mieszkania w Warszawie.

Tu kadr z skrótu z Facebooka, ale no widać napis na tym zraszaczu
Serzka - @jmuhha: @walciam przecież Warszawiak z Bachą byli w Kazimierzu Dolnym. Chyb...

źródło: 1000134631

Pobierz
  • Odpowiedz
@jmuhha boże, każda ta interpretacja jest tak odrealniona że nie wierzę że to na serio, jeszcze wrzucanie gazetki z biedry xd usuń konto
  • Odpowiedz
@NieoznaczonaReklama: Nie, bo jest pasteryzowane. Z takiego mleka nie zrobisz sporej części produktów mlecznych, a po to je głównie mleczarnia skupuje.

Z resztą 1500 l mleka dziennie * 3 zł = 6500 zł dziennie co daje miesiecznie 105 000 zł/miesiecznie z samego mlek

@jmuhha: Jakby pakował i sprzedawał w sklepie a'la biedronka z minimalnym narzutem, to tak. Poza tym - where koszty? Krowy same rosną, nie chorują, nie
  • Odpowiedz