Aktywne Wpisy

BastetII +69
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz
alibaski +275
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mówienie że większość nie chciała tego czy tamtego jest naciągane przy tak zbliżonym wyniku, bo prawie tyle samo ludzi nie chciało tego drugiego
@polakpatriota2137: Dobra analiza, ale sztab Trzaskowskiego był tego świadomy, dlatego przez całe wybory udawał tego kim nie jest. Wielu Polaków się nabrało, ale na szczęście nie wystarczająca ilość.
@polakpatriota2137: ja mysle ze oni uwierzyli w to że trzaskowskiemu ukradli tą wygraną w 2020. Że tam telewizja pisowska była, tak p---------e. I uznali ze jak teraz telewizja nie jest pisowska to na pewno wygrają
hehe
@polakpatriota2137: właśnie dlatego polacy to ciemnota i głupota, bo trzaskowski jest dla nich nie wybieralny w przypadku kiedy kontrkandydatem jest nawrocki.
@asdeusz-konopielka: to oczywiste że to decyzja Tuska
@polakpatriota2137: No ale jezel jest to efekt PiSowskiej propagandy, ze Trzaskowski jest tak kojarzony, a nie prawda, bo nie popiera zadnego radykalnego LGBT, to jaka zmiane daloby wystawienie Sikorskiego na kandydate? Przeciez tam tez Republika, Rachonie i Stanowskie zaczelyby propagande i tez po lyknieciu bez popity sutenera na prezydenta mowilibyscie ze trzeba bylo wsytawic kogos innego, nawet prezydenta Warszawy na kandydata.
@polakpatriota2137: @harry-pjoter-: @asdeusz-konopielka: @gaz_wieprzowy: Ponieważ w sondażach wyszło im, że trzasku ma większe poparcie. Tak twierdził sam Sikorski w radio po prawyborach partyjnych.