Aktywne Wpisy

zaganiacz_bydla +213
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz
Krs90 +129
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz

źródło: image
PobierzSura 2, 191-193
I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili – Al Fitnah (niewiara) jest gorsza niż zabicie. (...) Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! – Taka jest odpłata niewiernym! Ale jeśli oni się powstrzymają... – zaprawdę, Allah jest przebaczający, litościwy! I zwalczajcie ich, aż ustanie Fitnah i religia będzie należeć do Allaha. A jeśli oni się powstrzymają, to wyrzeknijcie
@CrazyZdzich Nie próbowałem jak smakuje twoja ideologia, ale popracuj nad wyjściem, bo najwyraźniej ci popuszcza gdy ja zwyczajnie napisałem co mi się w islamie NIE podoba.
PS: w islamie sprawdzają czy tacy jak ty potrafią latać.
@van-der-staas Odpowiadam serio:
Judaizm na przykład kiedyś był religią politeistyczną i Jahwe był jednym z wielu bóstw opiekunów.
Tak samo, jeśli ktoś chce poznać miłosiernego boga chrześcijan, niech najpierw przeczyta Stary Testament.
Manipulować islamem jest bardzo łatwo, bo muzułmanie są słabo wykszatłceni i bardzo radykalni w wierzeniach, nie boją się umrzeć