Wpis z mikrobloga

✨️ Gdzie poznać kogoś w Krakowie?
Hej, gdzie można poznać kogoś? Próbowałam #tinder ale nie udało się. Czy macie coś godnego polecenia? :) nie musi być online.
#zwiazki #rozowepaski #damskiprzegryw #krakow #pytanie #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FlinstonQ

trzeba być wybitnie z-----y, to nawet się starać nie trzeba żeby se chłopa ogarnąć

Niekoniecznie. Jest też niewielki odsetek kobiet, które nie chcą być tylko worem na spermę i kalkulować na ile się to opłaci, będąc u boku faceta, który za cel życia obrał sobie hedonizm. Takie nie mają łatwego zadania, bo trzeba przebierać w stercie śmieci. Nie wiemy z którego obozu jest wykopowa koleżanka.
  • Odpowiedz
@DystryktPrawdy: proszę cię, laski dzień w dzień dostają tony wiadomości nawet na FB samotne matki, przecie to już bardziej ona się nie nadaje do stabilnej relacji bo to niemożliwe żeby nie znaleźć nic
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wczoraj z nudów zadałem pytanie o to własnie na mirko, ale jak zwykle dużo frustratów musiało się odezwać.

W skrócie - wystawiaj się na sytuacje, gdzie w bezpiecznych warunkach ktoś może do Ciebie podejść i pogadać. Po prostu.
Wszelkiego rodzaju hobby wymagające wyjścia z domu. Na przykład idź na ściankę wspinaczkową - jest tam społeczność ludzi, która chętnie pogada o wspinaniu.

Ogólnie wyjdź z domu robić rzeczy. W tych
  • Odpowiedz
@quarien Po co chodzić na jakieś zajęcia, gdzie jest 10-20 brzydkich wg niej typów? Jak trafi się taki, którego chce, choćby w autobusie, to trzeba działać, a nie liczyć na ułamek procenta szans, że sam zagada.

Tak to działa, tylko nie dostałeś memo. Baby mają ilościowo aż za dużo opcji, ale jakościowo chcą może 1 na 100/1000.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nigdzie nie jest łatwo, bo wszędzie są fejk konta, spam, i desperaci. Ale też wszędzie można tylko musisz przebrnąć przez to i się nie poddawać.
Ale najlepiej to nadal poznać kogoś w realu. Idź tam gdzie są faceci tacy jakich szukasz, kręć się wśród nich i nie bój się sama zagadać.
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: dostawałam. Dlatego w profilu ustawiłam opis, że mężatka. Pozwala to uniknąć niezręcznych sytuacji

Mów co chcesz, ale na ciepło, coś dobrego, to każden jeden chętnie opiertoli xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyważony-projektant-37: .

postuj zdjęcia robionego przez siebie jedzenia. Piszę całkiem serio

@moll I mirabelki same zaczną pisać? to jakieś przetestowane i przebadane informacje na mikroblogu? jesli tak to jakie byly
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
wyważony-projektant-37: Do Ciebie i tak by pisali, nawet gdybyś wrzucała zdjęcia kotków albo cokolwiek innego, po prostu masz różowy pasek. Gdybyś miała niebieski, żadna mirabelka nie ustawiłaby się w kolejce na PW.

wiem co pisze z autopsji bo miałem konta z niebieskim i rózowym paskiem. @moll

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: anonim to kobieta, dlatego jej porzuciłam taki pomysł. A przy wrzucaniu jedzenia łatwo o interakcję - w końcu jeść musi każdy, zjeść dobrze lubi większość. Nie jest to też szukanie atencji dupą czy w inny irytujący sposób, więc z reguły jest szansa, że odezwie się kto normalny (poza typami, którym mąż nie przeszkadza, ale to już ekstremalne, jednostkowe przypadki)... Prosty sposób na stworzenie dziewczynie szansy na znajomości
  • Odpowiedz