Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +375

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Konfedepis na tagu: haha d--a boli lewaków, ale kwik na tagu
wtf xd
#polityka #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez moderatora
Możecie zrobić znowu odliczanie, może w 2030 się uda XD
Wiadomo było, że to mogło się zemścić xD
No 8 lat PiS to jakie sukcesy były? Zamknięcie sklepów w niedzielę?
@altknight1337: ale p---------e
od kilku miesięcy sracie tym swoim żarem o Batyrze, całymi dniami a potem płaczecie, że ktoś ma tego waszego pi.rdolenia dość
źródło: temp_file1744546946078945927
PobierzAle nie ma takich wpisów poza szczuciem, ujadaniem, wyzywaniem i pajacowaniem takze zakładam ze w tym obozie brak normalnych ludzi xD
@emerald-city:
- Nie no Giertych z Lepperem i Kaczyńskimi będa tylko 4 lata rządzić, jakoś wytrzymamy, zresztą oni tylko na doczepkę
- Duda wygrał rzutem na taśmę, bo Platforma nie zabezpieczyła promocji wsi, na pewno wyciągną z tego wnioski w kolejnych wyborach, jakoś wytrzymamy
- PiS wygrał bo obiecał 500+ dla matek, Platforma na pewno wymyśli jakiś plan
Oraz przekopali Mierzeje, gdzie miało być setki ton bursztynu xD
@emerald-city: @Szalom o zmarnowanych latach to najczęściej mówią wyborcy Tuska który po 1,5 roku rządzenia mówi, że dopiero będą brać się do roboty i nawet tvp nie byli w stanie zlikwidować xD
@emerald-city: Chryste jaka odklejka xD