Aktywne Wpisy
SmutnoMi +2
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

Kiepsko w takim razie nadplacales.
"eee teraz to bez sensu, już mi się nie chce, wszystko przegrane" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czego chce? Stabilnego zatrudnienia, zawodu, który dałby mi jakieś poczucie bezpieczeństwa. Czy to jest dużo, że nie chce się martwić kredytem na mieszkanie, w którym mieszkam z rodziną? Albo że chciałbym raz do roku pojechać na wakacje? Ewentualnie wymienić samochód? Nie martwiąc się, że
Skoro nie masz czasu na rozwój to zostaniesz na dnie tak długo aż znajdziesz czas - nikogo twoja trudna sytuacja nie obchodzi bo każdy w tym czasie myśli jak poprawić swoją.
@MichuTop
no to jakby
Społeczeństwo się starzeje, więc piguły będą potrzebne? Otóż tak, ale ta liczba nie będzie proporcjonalna do liczby osób potrzebujących pomocy. Wynika to z prostego faktu, że NFZ jest już na skraju
a tak serio no to co nie ma na tej planecie zawodu z perspektywami? :D ani jednego? tylko lekarze? to w takim razie bym się nie przejmował bo 99% społeczeństwa jest w tej samej sytuacji co ty - też nie są lekarzami.
czego ty właściwie chcesz? Mówisz że stabilności zawodowej? Przecież Nic takiego nie istnieje w żadnym zawodzie jak już sam zauważyłeś (przykład pielęgniarek). Całe życie podejmujesz ryzyko zawsze mogą Cię wywalić na zbity pysk albo ogłosić plajtę. W życiu nie ma nic gwarantowane pozostaje Ci liczyć na fart i godzić się z