@DrFaithless To jest najgorsze, że kobiety już się nie boją wizji zostania samą na starość itp. bo Żydzi im tworzą wciąż jakieś alternatywy dla małżeństwa.
@DrFaithless: Komentarz Grażyny: Haha to tak jak ja, nie piorę gaci po mężu i żyje już 65 lat. Moja matka bidulinka prała i prasowała mężowi i 60 ledwo dożyła, hehe.
@DrFaithless: Jaki cope w komentarzach XD W ogóle najzabawniejsze jest to, że ta „antydziecięca propaganda”, to po prostu zwyczajne fakty, w stylu „Nie posiadając dzieci masz więcej czasu i pieniędzy”, a troglodyci z breeding fetish się oburzają. Jeśli takie proste stwierdzenie faktów wygrywa z „prorodzinną propagandą”, to może zwyczajnie rodzicielstwo nie jest tak zajebiste jak wam się wydaje?
@KRCZVSK: No ale jakiego zostawania samemu na starość? Zdecydowana większość kobiet zostaje w pewnym momencie wdowami (faceci mniej o siebie dbają, więc krócej żyją, a ponadto ludzie mają tendencję do dobierania się w pary starszy facet-młodsza kobieta). Dzieci i tak najczęściej wyjeżdżają, albo mają swoje życie, co jest zresztą naturalne. Więc posiadanie partnera czy nawet dzieci nie jest gwarantem absolutnie niczego.
@MiedzygalaktycznyMors: tak, nikt nie poda. Ludzie pisza ze przeciez dzieci nie daja gwarancji ze sie ktos toba zajmie ale chyba lepiej miec jakies szanse na to niz 100% szans ze nikt Ci nie pomoze jak ich nie masz? Jak sie je dobrze wychowa i ma dobre relacje to pomoga. Nikt mi nie wmowi ze jest inaczej bo sam mialem przyklad w rodzinie, babcia zyla dlugo ale pod koniec chorowala i
@stanleymorison: To jest świetny przykład jak łatwo można przejść na wykopie z beki z madek i kaszojadów do polowania na czarownice bo pan pciembiorca już dygocze nogami, że zabraknie mu proli do jego katolickiego kołchozu za najniższą krajową. Przez lata narracja w stylu, że rząd i tak zabierze emerytury, a teraz nagle "szypko rób dzieci bo kto bydzie na nos pracowoł". Przez te lata jak tu siedzę na wykopie to
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@f9JXBEArQ2H4TKl: nikt nie poda tej przysłowiowej szklanki wody na starość, tak?