Aktywne Wpisy
Mateo353 +20
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

Genetyczny predeterminizm.
Natura.
#geny
@magdalena-gaska: bo to trochę zalatuje eugeniką. Kto ma decydować o tym kto jest piękny i mądry?- zazwyczaj decydują bogaci.Takich zagrozeń na świecie jest trochę. Dla przykładu nawet zwolennicy ustawy eutanazji w UK mówili, że nałożyli ograniczenia, żeby to nie poszło w stronę eugeniki jak w Kanadzie.Wbrew pozorom jest to druga strona tej
"Przestańcie się rozmnażać"
Nie ma potrzeby stawiania dodatkowych warunków.
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Przecież napisała o tym płakaniu w lustro, że "wie, co mówi", czyli uważa siebie za brzydką. Mniej uprzedzeń wobec kobiet, więcej czytania ze zrozumieniem.
@PurpleHaze: No właśnie, też mnie zdziwiły te komentarze xD Ale to wykop, więc no.
Wiesz będzie uważać się za modelkę bo 5 spermiarzy się śliniło pod zdjęciem
Ona tak skrótowo napisała to "wm" czyli "wiem" że ja nie pojęłam, a potem wam, to* sobie dopowiedziałam sama.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ