Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adiog: Oczywiście, że ma rację, pisałem o tym wczoraj. Cały życie w ciele brzydkiego faceta to całe życie w cierpieniu, każdy dzień to jak wyjście na Golgotę, gdzie normiki krzyczą i plują na ciebie w podświadomości. Liczy się tylko i wyłącznie wygląd, jeśli chcesz przekazać słabe geny to naucz się mówić, "dobry miał charakter" jak twoje dziecko wyloguje się z życia w wieku 18 lat.
Genetyczny predeterminizm.

Natura.
#geny
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: Po pierwsze, te wszystkie konta na X, i instagram Threads to są rage baity, zdjęcia z internetu i zawsze opis "samotna matka z 3 dzieci" i wstawia posty ze chce faceta co zarabia 30k a wy to łykacie. Nie twierdze, ze wiele kobiet tak nie uwaza, ale akurat to co wy wstawiacie to sa oczywiste baity. Na ig threads i X są same trolle. wydaje mi sie ze pokolenie
  • Odpowiedz
ale czemu albo albo, genetyka jestt piękna, czemu by nie dążyć żeby ruchali się tylko piękni i madrzy

@magdalena-gaska: bo to trochę zalatuje eugeniką. Kto ma decydować o tym kto jest piękny i mądry?- zazwyczaj decydują bogaci.Takich zagrozeń na świecie jest trochę. Dla przykładu nawet zwolennicy ustawy eutanazji w UK mówili, że nałożyli ograniczenia, żeby to nie poszło w stronę eugeniki jak w Kanadzie.Wbrew pozorom jest to druga strona tej
  • Odpowiedz
@Adiog: Mnie badziej bawią Julki-krasnoludy, które szukają wysokich facetów, ale tak samo wysocy faceci, którzy chcą związać się z tymi Julkami. Nie wiedzą, że wtedy będzie średnia wieku i dzieckiem będzie przegryw 170cm?
  • Odpowiedz