Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +196
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

źródło: temp_file8242840549007973262
Pobierzźródło: temp_file5884634693714798490
Pobierz@Zdenek_Smetana_150: Ale do "reżimu" i "kowidiaków" szacunek masz, skoro napisałeś te wyrazy wielką literą ʕ•ᴥ•ʔ
Komentarz usunięty przez moderatora
Szury w 2020: nie zakładamy maseczek bo zawierają morgelony
Szury w 2025: zakładamy maseczki bo mgła to inteligentny pył
@kogut_20: Jak ktoś sobie daje sprać mózg to raczej nie jest najostrzejszą kredką w piórniku. Jeszcze na początek ok, może ktoś się po prostu daje porwać pięknej idei (chociaż jest to mega naiwne), ale jak potem widać co za tym idzie no to
@Zdenek_Smetana_150: typowe samoznaczenie debila xd
żadne dehumanizowanie.
Ale jest też inny dobry przykład.
Ludzie, co się dziwią jak można było dopuścić do jego ci się działo w czasie II wojny dzisiaj udają, że nie widzą co się dzieje w Palestynie albo widzą ale nic nie mówią bo się boją