Wpis z mikrobloga

@NieWiemWiecSieWypowiem: nie pomyślałeś choć przez chwilę, że ona to po prostu lubi i pragnie tego? w dodatku pewnie część to w ogóle nie prawda, panny lubią dramatyzować do swoich beta-orbiterów, żeby ci jeszcze bardziej się nakręcali i myśleli, że gdy zostawi swojego "oprawce" to przyjdzie do beciaka xDDDDDD
  • Odpowiedz
@NieWiemWiecSieWypowiem: czyli jestes typowym bluepillakiem w kolejce, tylko uwazaj bo rozowa jak przyjdzie do Ciebie po pomoc to oddasz jej wszystko bo "ohh nareszcie przejrzala na oczy i wziela mnie tego dobrego misia" .
To potrwa kilka dni jak dojdzie do wniosku, ze z Toba nic sie nie dzieje i nie ma skrajnych emocji i wroci do patusa a ten jeszcze przyjdzie Ci pijany w--------c.

Jak kobiety to robia? Natura
  • Odpowiedz
@NieWiemWiecSieWypowiem: O ile to nie bait to nazywa się to osobowość zależna, daddy issue, potrzeba skrajnych emocji i niskie poczucie własnej wartości. Nie potrzebujesz do tego książek, wszystko znajdziesz w internecie, nawet chat gpt możesz o te rzeczy zapytać i ci wytłumaczy.
  • Odpowiedz
@NieWiemWiecSieWypowiem: panowie mamy tutaj prawie ze wymarły gatunek bluepill'aka na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale spoko, jak byłem w gimbie tez miałem podobne myślenie, z czasem człowiek widzi ze trzeba miec podejscie jak chłop tej baby
  • Odpowiedz