Aktywne Wpisy

bet730 +161
================
13. Polska - 33.375
================
W tym tygodniu, Polska zgarnia komplet punktów!
Jagiellonia
13. Polska - 33.375
================
W tym tygodniu, Polska zgarnia komplet punktów!
Jagiellonia
źródło: coeff_31.07
Pobierz

Są jakieś książki w tej tematyce? Może poczytam i się czegoś dowiem i doznam oświecenia?
Poznałem całkiem fajną laskę, rozmawiam z nią od grubo paru miesięcy. Zaczęła mi się zwierzać z wielu grubych akcji i tak się zaczynam zastanaiać jaka za tym idzie logika prócz tępo przyjętej CHWILOWEJ "wygody"? Bo jej gość, z którym jest już ponad rok robi tak:
- pluje na nią przy ludziach (dosłownie)
- zmusza do seksu (czyli regularnie gwałci)
- nie ma za grosz szacunku do niej
- co dziennie wytyka jej najdrobniejsze "przewinienia" a nawet to, że krzywo postawiła sztućce do obiadu
- albo że nie doprasowała koszuli pod pachą i za to (nie wierzę ale takie mam raporty) potrafi jej sprzedać sierpowego
- bije ją właśnie prze to j/w
- często wraca do domu z imprez n------y w 4-d--y a nie raz nawet naćpany (i ona o tym doskonale wie!!!)
ALE
nie
NI UJA go nie zostawi
NIIII UUUUJAAAA bo może mieszkać z nim w mieszkaniu, za które "nie płaci", potrafi tego swojego pato wozić swoim autem jak jest n------y z poprzedniego dnia do pracy i jeszcze po niego przyjechać jak kończy pracę MAŁO TEGO! Potrafiła się podobno ZWOLNIĆ i to nie raz wcześniej z pracy, żeby po niego pojechać jak kończył pracę bo tak się n-----ł U SIEBIE W PRACY że nie był w stanie chodzić ლ(ಠ_ಠ ლ).
I go nie zostawi. Bo GAH MA MIESZKANIE (╯°□°)╯︵ ┻━┻.
...a ja tak kiedyś sobie myślałem "taka fajna dziewczyna, pewnie jak jeszcze raz jej sprzeda sierpowego to od niego odejdzie i może się mną - starym zgredem zainteresuje i będzie miała stabilny związek z normikiem" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxD
#logikarozowychpaskow #patologiazewsi #patologiazmiasta
@coollfon: Dokładnie. Kiedyś też mi się jedna zwierzała, że maż 'regularnie pierze ją jak psa' i już wtedy coś mi śmierdziało. Ostatecznie okazało się, że raz ją spoliczkował, bo jedyną patuską w tym związku to była akurat ona i rzucała się na niego z pazurami xD
@NieWiemWiecSieWypowiem Dobrze Ci Mireczki prawią. Jesteś tamponem emocjonalnym a ona
- zmanipulowana: na luzie mogła by odejść, ale typ ma skłonności psychopatyczne, odpowiednio ją urobił w przekonaniu, że jak odejdzie to będzie gorzej
- przywiązana finansowo: tutaj akurat mowa o sytuacji, gdy są też dzieci, więc jest związana w taki sposób, że jak się rozejdą to typ zwieje za granicę, a ją zostawi z grubym problemem
@KlapekZeusa: jakim cudem ktokolwiek uważa, że to dotyczy kobiet a chłopów nie? Przecież spermiarze pozabijali by się w walce o wygenerowany przez AI obrazek kobiety.
Faceci nie tkwią w toksycznych związkach? Nie dają się wykorzystywać?
@szybki_zuk: no tak, przecież faceci to logiczna płeć, są dojrzali i nie kierują się w wyborach życiowych emocjami. To chyba oczywiste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NieBendePrasowac: przecietna jest singielka, mam 70lat ale czekam bo Chad jeszcze nie nadszedl, topka ma chada a bottom patusa