Tu dopiero #zydkrecikorba tak tak zainstaluj Pegasusa sobie samemu goju, jak znowu będzie covid to będziemy sprawdzać czy masz włączona lokalizację i czy siedzisz w domu
@straszny_cham: Pierwszy raz na wykopie? W ostatnim miesiącu poziom nawet na mirko spadł tak, że już go nie widać z teleskopem. Został sam blackpill, antysemityzm, antyukraińskość i konfunia.
@red7000: Ja mam czarną listę pełną od dwóch lat już. I ludzie, i tagi. Po prostu nic nie zostaje, bo nikomu nie chce się przekopywać przez ten cały syf.
@Vetinari: w ostatnim czasie pajace z głównej przenieśli się też na mirko i już nie ma co za dużo czytac. Tylko polki, zydzi i antyukraina. Ogólnie ruska(prawicowa) propaganda na pełnej. Przygłupy.
@Vetinari: no właśnie zauważyłem że ostatnia ostoja wykopu czyli mirko prysnęło zaraz po wyborach prezydenckich. Nadzieja umarła, zostały boty i ruski przekaz.
@model_trzy_zmianowy: tu się śmieją, ale faktycznie instalowanie sobie jakiejkolwiek rządowej apki na telefonie, firmowanej przez te zakłamane mordy i do tego jeszcze robionej przez "każdego programistę da się zastąpić skończoną liczbą stażystów" Comarch to jest kurła nieporozumienie. A skąd ja mam wiedzieć czy to nie ma backdoora i mi krypto nie z--------ą? Albo przed wojną mnie nie sprzeda jak bedę zbliżał się do granicy żeby opuścić ten k--------k? Będą chcieli
@Vetinari: Bo tacy sa prawdziwi ludzie. Cala reszta to boty i 5gr za wpis. Skonczyla sie umowa zlecenie na sianie fermentu w spoleczenstwie przed wyborami czy inna wojna na ukrainie to poznikali magicznie a zostali tylko ludzie.
źródło: temp_file3203729036423828930
PobierzWtedy to tu był taki chlew i psychiatryk, że szok
Komentarz usunięty przez autora
@Vetinari: Do której grupy należysz?