Wpis z mikrobloga

Tureckie przysłowie: gdy klaun wprowadza się do pałacu, nie staje się sułtanem. Pałac staje się cyrkiem.
#polityka
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Izanagi013: od razu ćpun. Palących szlugi i pijących piwerka też od ćpunów wyzywasz ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym potrzebny nam silny prezydent i premier. A nie te miernoty
  • Odpowiedz
@Dioromeh: tak, to też są ćpuny. A silny prezydent to nie oznacza, że ma być gangusem. W świecie dyplomacji on będzie postrzegany jako przygłup, którego można rozgrywać jak patusa spod bloku. To nie jest siła, która jest nam potrzebna. Prezydent, który klękał przed Mentzenem, by zdobyć poparcie jest słaby, a nie silny. Nawet jak chodzi na siłownię xD
  • Odpowiedz
@atreus-bogwojny: Tu się zgodzę. Ale przyzwolenie społeczne dalej jest i nikt ich nie szkaluje jak np palących trawę czy używających rekreacyjnie innych rzeczy.

@Izanagi013 Jak do tej pory to z ryżym się mogę zgodzić w jednym " rządzą nami gangsterzy ". Zapomniał tylko dodać że od 20 lat
( ͡° ͜ʖ ͡°) nic się nie zmieniło i jeśli ten jest gangsterem to poprzedni się nic
  • Odpowiedz
@Izanagi013: Uważam że popis to jedna klika. Ziomeczki z ławki. A ziomeczków się nie rusza. Od biedy jakiegoś frajera przygruchanego w międzyczasie wystawi się na kozła ofiarnego i nara.
Zmieniło się tyle że jedni i drudzy przekroczyli granice dobrego smaku dosyć ostro. Do tego stopnia ze jak jestem w gościach i zobaczę tv to nie mogę się nadziwić że ktoś to ogląda i jeszcze bierze na poważnie ( ͡°
  • Odpowiedz
@Izanagi013: Rozumiem że należysz do twardego elektoratu. Choćby popis pluł ci otwarcie w twarz to i tak na nich zagłosujesz.
Pozostaje nam czekać na oficjalny wyrok sądu jeśli zarzuty wobec Nawrockiego są prawdziwe a nie tylko wytworem szczujni ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz