Aktywne Wpisy

tesknilam_ +25
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Jak w praktyce wygląda złożenie skargi na lekarza z NFZ? Czy te skargi są rozpatrywane czy rozchodzą się po kościach?
Chcę zgłosić lekarza który, nie wchodząc w szczegóły, nieodpowiednio się zachował i zupełnie nie poszanował godności.
Zdaję sobie sprawę, że wielu jest takich lekarzy i ktoś może zapytać: czego się spodziewasz po NFZ?
Otóż tym przypadku lekarz zachował się karygodnie i wolę nie zostawić tego bez echa. Gdzie najlepiej skierować skargę?
mem dla uwagi
#nfz #lekarz #medycyna #humorobrazkowy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: cyLDTUd20AF7stm0
PobierzJak uważasz że ktoś zachował się nie odpowiednio to są do tego instytucje zawodowe lub ministerialne. Ale polecam odpowiedzieć sobie na pytanie co to znaczyło dla ciebie nieodpowiednio bez poszanowania godności ¯\(ツ)/¯ ostatnio była afera ze pacjentka uważa że
@elena-mary
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
W moim przypadku po wypadku samochodem "biegły" udał głupka na wizycie że nie dostał moich materiałów, "badał" mnie
Wiem, że sam nfz nic nie poradzi. Ale czy inne instytucje jakkolwiek przejmą się sprawą, jeśli nie dotyczy to kwestii refundacji, zagrożenia życia itp.? To jest moje główne pytanie.
A co do sprawy. Każdy już raczej przywykł, że lekarze są oschli, niemili i mają humory. To nie była moja pierwsza