Wpis z mikrobloga

✨️ Czy Tinder i Instagram zmieniłyby nasze narodziny?
Jak myślicie, ilu z nas nie urodziłoby się, gdyby nasze matki miały 20+ lat temu dostęp do tindera i instagrama? Czy ponownie wybrałyby tego przeciętnego Czesia, Marka albo Andrzeja, czy tak jak to się odbywa dzisiaj, będąc przeciętnymi grażynami z miast powiatowych szukałyby zarobionego Oskara o wyglądzie modela uważając, że choć ten miły Bogdan który zaleca się od 2 lat, spawacz z okolicznego zakładu produkcji garnków emaliowanych to jednak za niskie progi dla takich sztuk jak one? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#zydkrecikorba #zwiazki #redpill #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: tak, bo do mojej matki zarywał w tym samym czasie mój ojciec normik i jakiś chad, który co chwila zmieniał dziewczynę i moja matka chada odrzuciła i zaczęła kręcić z moim ojcem normikiem
To chyba jedyny sukces w życiu mojego ojca z wyjątkiem jeszcze spłodzenia mnie
  • Odpowiedz
@ChillExecutiveOfficer Bo tamte pokolenie kobiet jeszcze miało olej w głowie i wiedziały czym jest ciąg przyczynowo skutkowy
Że chad może ładny ale co z tego jak będzie samotną matką i wtedy będzie wysmiewana XD
  • Odpowiedz