Wpis z mikrobloga

Policja zatrzymała 19-latka. Ustaliła, że mieszkaniec Kępna był nietrzeźwy i zanim został pobity zachowywał się wulgarnie. Nie podano jednak szczegółowych okoliczności zdarzenia.

@lycaon_pictus: co to zmienia w obrazie czyny? Dla mnie jest gorzej niż przed tą informacją...
  • Odpowiedz
@YeahBunny:

co to zmienia w obrazie czyny? Dla mnie jest gorzej niż przed tą informacją...

W jaki sposób? Jeśli pobił typa, który wcześniej groził śmiercią wszystkim naokoło to mocno zmienia obraz.

Uprzedzając: nie widziałem znaleziska, ani narracji jaka była w komentarzach.
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0 prawdopodobnie dlatego że była to jakaś kolejna prawacka ściema dla konfederuskiego odklejonego elektoratu, kamratów i asfaltu brauniarskiego. Dzien jak codzień w świecie płaskoziemców
  • Odpowiedz
Reszta okoliczności dla sprawy jest nieistotna.

@YeahBunny: Nie jest istotna dla sprawcy, ale jest istotna dla zobrazowania nastrojów w społeczeństwie. Ile razy mieliśmy chwalenie Polaków w UK, którzy pobili "ciapaków" zaczepiającecych ludzi?
  • Odpowiedz
@YeahBunny ale to że Ukrainiec pobił jakiegoś patusa jeszcze o niczym nie świadczy. Ja tego fejka widziałem jak zwykle rozpowszechnianego przez konfederuską hołotę, dlatego podchodzę z dystansem do takich wieści
  • Odpowiedz
Ukrainiec pobił Polaka. Reszta okoliczności dla sprawy jest nieistotna.

@YeahBunny: wiadomka, jeśli fakty przeczą narracji to tym gorzej dla faktów. Analogicznie będziesz się bronił w UK przed jakimś typem w UK, dostaniesz areszt i w------l od nacjonalistów, bo polak pobił gościa z UK w UK. Jesteście tępi do kwadratu, gorzej niż małpy xD
  • Odpowiedz