Aktywne Wpisy

moja-walka +242
Były już CEO Astronomera Andy Byron przyłapany na koncercie Coldplay płacił bajońskie sumy prostytutkom z Only Fansa. Sama Izabella Blair, która identyfikuje się jako Sophie Rain, otrzymała od niego 40k dolarów za spotkania video. Ogółem facet wydał ponad 250k dolarów na prostytutki z OF. Facet z żoną i dwójką dzieci. Nie spodziewałem się, że tacy ludzie, którym jak widać w rzeczywistości nie brakuje bliskości kobiet, korzystają z takich portali. A sumy robią
źródło: temp_file1099581144684056674
Pobierz
moja-walka +30
Blackpill obalony! Przez naukowców, którzy owoce swojej pracy opublikowali w czasopiśmie naukowym PLOS. Badali oni zachowania użytkowników czeskiej aplikacji randkowej i wyszło im, że faceci mają za duże wymagania, bo przesuwają w prawo atrakcyjniejsze od siebie dziewczyny, a na dziewczyny ze swojej ligi zerkają niechętnie, nie mówiąc już o tym, że na dziewczyny z ligi niżej w ogóle nie chcą spojrzeć. Więc po prostu obniż swoje wymagania, bro! Hipergamiczne bestie to jednak
źródło: temp_file8801217143283275377
Pobierz
![[EN] Co by było, gdyby mężczyźni przestali pracować na 30 dni?](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c3ad265290916e0ed21c4e93cbe56191e12a64fccc71aac04a2fc5050d9f9727,q80.jpg)

- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy
- imagine
- "jakby wiesz (...)"
- flustrować
- stary/stara (określenia partnera lub partnerki)
Na pole
Najeczki
Jo 😉
ciągłego zdrabniania typu
rybka lub mięsko, ziemniaczki
"witam" pisane mała literą jako słowo przywitania używane przez ludzi którzy nie stosują zasad interpunkcji oraz myślą że tak powinna wyglądać oficjalna korespondencja lub rozmowa xd
osobą, klientą, zamiast osobOM, klientOM
mordo/siemanko mordeczki/siema - siema mnie wkurvia gdy mówią tak osoby 40+ bo to do nich pasuje jak świni siodło
@pogodny_mis65: właśnie zrobiłeś to samo co tamten koleś, używając "słów" "P0laczki" i "warszawka".
Pieniążki, ale to przez wykop bo wcześniej nie zwracałem na to uwagi.
- psynek
- partner/partnerka (wiem ze troche to komiczne bo nic z tym zlego nie ma ale zawsze widze w myślach piłę spalinową marki Partner a nie osobę)
- stary/stara na męża/żonę
- wtrącanie angielskich zwrotów w polskie zdania (też mi się zdarza ale myślę o nagminnej praktyce zangielszczania języka)
@yahoomlody: lol mam dokladnie tak samo xD