Wpis z mikrobloga

Blackpill obalony! Przez naukowców, którzy owoce swojej pracy opublikowali w czasopiśmie naukowym PLOS. Badali oni zachowania użytkowników czeskiej aplikacji randkowej i wyszło im, że faceci mają za duże wymagania, bo przesuwają w prawo atrakcyjniejsze od siebie dziewczyny, a na dziewczyny ze swojej ligi zerkają niechętnie, nie mówiąc już o tym, że na dziewczyny z ligi niżej w ogóle nie chcą spojrzeć. Więc po prostu obniż swoje wymagania, bro! Hipergamiczne bestie to jednak faceci, a nie kobiety.

A może poziom naukowy socjologii jest nędzny, metodologia błędna, a "naukowcy" robią badania pod tezę? Pewnie gdyby ktoś chciał się uczciwie za to zabrać, to by dostał wilczy bilet za "mizoginistyczny" wynik badania.

#blackpill #redpill #tinder
moja-walka - Blackpill obalony! Przez naukowców, którzy owoce swojej pracy opublikowa...

źródło: temp_file8801217143283275377

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@moja-walka: to może po prostu przeczytaj badanie, które musiało być podane jako źródło i będziesz wiedział wszystko o metodologii, zamiast tworzyć jakieś tezy tutaj.

swoją drogą rzadko widuje się różową wyznającą blackpill. musiało ci być ciężko w życiu.
  • Odpowiedz
  • 61
@nomariko i właśnie z tego powodu tym głupkom wyszło, że skoro gruba locha dostała sto przesunięć w prawo, a facet w tym samym czasie tylko dziesięć, to facet na pewno jest mniej atrakcyjny, później takie wnioski xd
  • Odpowiedz
i właśnie z tego powodu tym głupkom wyszło, że skoro gruba locha dostała sto przesunięć w prawo, a facet w tym samym czasie tylko dziesięć, to facet na pewno jest mniej atrakcyjny, później takie wnioski xd

@moja-walka: no i widocznie jest
  • Odpowiedz
Hipergamiczne bestie to jednak faceci, a nie kobiety

@moja-walka: przecież to bzdury xd

Podobną taktykę obrał Putin na Ukrainie. Wystarczy że jeden dron zahaczy o jakiś dom orka i już Zacharowa się odpala, jak to trzeba zbombardować całą Ukrainę bo terroryści (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@moja-walka: wina zawsze jest po obu stronach. Spermiarze tak zrobili i wklej im podobnych że z desperacji dają wszystkimi lajka zamiast tym co się im podobają lub uważają że to podobna liga
  • Odpowiedz
@moja-walka: po obserwacjach mogę potwierdzić, im brzydszy facet i starszy tym do młodszych uderza, np. rolnik że wsi z chowu wsobnego 35+ i moje(wtedy) konto 23 lata xD
  • Odpowiedz
typie żyjesz w wieku kiedy dzieci w niektórych cywilizowanych krajach legalnie zmieniają płeć bo tak czują, co ty p--------z o metodologiach, źródłach i tezach?

@Sinti: XD

chłopski rozum vs. świat. xD
  • Odpowiedz
@Sinti: śmieszny jesteś. xD

dyskutujesz o czymś, czego nie czytałeś, ale twierdzisz, że nie musisz tego czytać, bo i tak przecież kłamią. xD
  • Odpowiedz