Aktywne Wpisy

hotshops_pl +957
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +62
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

A może poziom naukowy socjologii jest nędzny, metodologia błędna, a "naukowcy" robią badania pod tezę? Pewnie gdyby ktoś chciał się uczciwie za to zabrać, to by dostał wilczy bilet za "mizoginistyczny" wynik badania.
#blackpill #redpill #tinder
źródło: temp_file8801217143283275377
Pobierzswoją drogą rzadko widuje się różową wyznającą blackpill. musiało ci być ciężko w życiu.
źródło: gdy-postanowiles-daj-tej_2023-08-14_00-22-18
Pobierz46% przesunięć w prawo i 0.6% matchy dla mężczyzn i 14% przesunięć w prawo i 10% matchy dla kobiet
@moja-walka: no i widocznie jest
@moja-walka: w końcu ktoś to powiedział
@moja-walka: przecież to bzdury xd
Podobną taktykę obrał Putin na Ukrainie. Wystarczy że jeden dron zahaczy o jakiś dom orka i już Zacharowa się odpala, jak to trzeba zbombardować całą Ukrainę bo terroryści (ʘ‿ʘ)
@Sinti: XD
chłopski rozum vs. świat. xD
if(zezłomowany) {
return XD;
}
dyskutujesz o czymś, czego nie czytałeś, ale twierdzisz, że nie musisz tego czytać, bo i tak przecież kłamią. xD
if(zezłomowany) {
return xD;
}