Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

#kiszak #bekazludologuff #arkadikuss
źródło: goat
PobierzAle co im quaz coś odpowiedział w ogole? Kiszka to jest już naprawdę dno, ale Arkadikuss mógłby się trochę ogarnąć i zrobić z siebie człowieka zamiast lizać drugiemu j---a.
@Flypho: W recenzji AC Shadows odniósł się do zjawiska jakie panuje.
Oglądałeś jego materiał czy tak powtarzasz to co p-------ł kiszak z resztą?
najśmieszniejsze w tym zarzucie jest to, że na koszt Ubisoftu pojechał sobie do Stanów na pokaz Outlaws, zrobił relację w której więcej mówił o wycieczce niż samej grze po czym nie zrobił po premierze żadnej recenzji xd
the art of deal
@TypicznyMaciek:
Ja też lubię Quaza i myślę, że jest spoko. Trochę bym się do niego p-------ł o recenzję Stellar Blade, że tak zachowawczo do tego podszedł. No chciały sobie Koreańce zrobić grę z fajna d--a to se zrobili, a on się trochę o to zesrał, cholera wie czemu, ale przynajmniej uczciwie ocenił.
źródło: comment_1616146343wiAQnbGIjpWgfLepVQXoPb,w400
Pobierzwidziałeś ten materiał? czy tak tylko bezmyślnie dołączyłeś do głuchego telefonu, bo elitaryści giereczkowi już czasu nie mają na weryfikowanie informacji?
A może dopóki ktoś nie rzuca chujami i p-----i, to nie wiadomo jak dany przekaz rozumieć?
@niesepomoc: