Wpis z mikrobloga

#ajemge1 No dobra bo ja ekspertem w tym temacie nie jestem. Pytanie, czy ja dobrze rozumiem, że nawet jak wygra sprawę to te dwa miesiące pozbawienia wolności dostanie gratis? Panie Jakubie jest pan niewinny ale co pan posiedział to panu nikt nie zabierze? Mamy nadzieję, że panu się podobały wakacje? Jak to jest?
adrdra - #ajemge1 No dobra bo ja ekspertem w tym temacie nie jestem. Pytanie, czy ja ...

źródło: ar

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adrdra: tak, chodzi o to, żeby nie uciekł do sprawy, nie zacierał śladów itd
Jak wygra to wtedy może się o odszkodowanie ubiegać od państwa, powództwo cywilne.
Czasu mu nikt nie zwróci, no bo jak? Ale on by wszedł za kaucją pewnie, ciekawe czy ten głupek ogarnął sobie jakiegoś adwokata
  • Odpowiedz
  • 25
@KonTrojanski6-10-21: Co za absurd, gość został aresztowany jakby na kogoś co najmniej napadł z nożem, państwo z kartonu... mając znajomości i kasę można wszystko - stara zasada niezmienna od lat. Gej gnije w więzieniu a ulicę dalej jakiś patus biję żonę i dzieci - przyjeżdżają psy - no niestety my nic nie możemy zrobić, życzymy miłej nocy, dobranoc.
  • Odpowiedz
@adrdra: Powalczy sobie o odszkodowanie. Znam osobiście człowieka który był w areszcie tymczasowym i wyciągnął z odszkodowania ponad bańkę, a z swoim adwokatem wnosili o 2,7mln.
  • Odpowiedz
@adrdra: nie na darmo ludzie piszą państwo z dykty, wystarczy poczytać wykop dopóki Ci się nic nie stanie to jeszcze ok, ale założymy, że Cie pobiją, pogryzie pies, czy będziesz miał wypadek, albo nawet oszukują, jakieś kredyty na Ciebie, których Ty nie wziąłeś, to zaczyna się piekło i patologia. Zresztą ten Duda co zabił rodzine to pewnie takich jest więcej... Albo z YT podwórka, jak ujawniszn pdf to możesz mieć
  • Odpowiedz
Powalczy sobie o odszkodowanie. Znam osobiście człowieka który był w areszcie tymczasowym i wyciągnął z odszkodowania ponad bańkę, a z swoim adwokatem wnosili o 2,7mln.

@danoneek: ale to chyba gość co zarabiał dosyć sporo, zapewne jakiś szef?
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Tak. Wnosili z adowkatem o wszystko jako odszkodowanie, że przez areszt zostało mu zabrane wszystko. Lanie wody konkretnie, nawet ujęli takie rzeczy jak zabranie mu wolności i nie mógł chodzić na basen, teatru etc. XD Sprawa ciągnęła się 6 lat, ale ugrał swoje.
  • Odpowiedz
Co za absurd, gość został aresztowany jakby na kogoś co najmniej napadł z nożem, państwo z kartonu... mając znajomości i kasę można wszystko - stara zasada niezmienna od lat. Gej gnije w więzieniu a ulicę dalej jakiś patus biję żonę i dzieci - przyjeżdżają psy - no niestety my nic nie możemy zrobić, życzymy miłej nocy, dobranoc.

@adrdra: dlatego czy ktoś lubi geja, czy nie, to każdy zdrowo myślący człowiek
  • Odpowiedz