Aktywne Wpisy
PanZbigniew +609
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +87
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

Muszę kupić na swój ślub jakiś garnitur. Różowa ma białą suknię szytą i baba powiedziała, że mam mieć koszulę nie całkowicie białą tylko delikatnie kremową czy tam jakieś ecru, a sam garnitur ma być niemal czarny. Nie może być jakiś typowo granatowy, ale jak chce granat to tylko taki niemal czarny, że w słońcu ma być widać ten odcień, a w sztucznym świetle jest czarny.
Ma to sens co mówiła? Bo różowa się tak nakręciła i przekreśla 99% garniturów które w sieci przeglądałem. Z koszulą też jest problem, są wyraźnie w innych odcieniach, a takich delikatnie złamanych nie ma. No i biel w jednej koszulki jest inna niż w drugiej, a obie opisane jako białe xD
Druga sprawa to czy kamizelka jest obowiązkowa do takiego kompletu? No bo ja bym nie chciał bo się upocę jak świnia (ślub na początku września).
A trzecia sprawa gdzie szukać takiego garnituru. Żadnego szycia na wymiar to nie chcę, no i czasu nie ma. Szukać w sieciówkach w galeriach czy jakieś sklepy z garniakami bez swojej marki, jest sporo takich u mnie w powiatowym. Możecie podać nazwy sieciówkowych sklepów. Garniak raczej będzie jednorazowy użyty bo nie mam okazji zakładać go do innych okazji. No i sporo schudłem do ślubu, na pewno przybiorę na wadzę w najbliższym czasie xD
#modameska #ubierajsiezwykopem #slub
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Oczywiście, że ma to sens. O ile przeciętnego mężczyznę może to irytować i możemy tego nie rozumieć, tak z tego co kojarzę później to na przykład jak jest taka różnica kolorów kontrastuje tak trochę jakby jedno z was było w czymś trochę brudnym.
@LeVentLeCri
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie wiem, ale czasem randomowe nieotagowane wpisy się wybijają, może to ten przypadek. Zresztą chłop dodał zdjęcie, to przykuwa uwagę
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Na wykopie jest dużo więcej mężczyzn, więc... ¯\(ツ)/¯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi