Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wybrać idealny garnitur na ślub?
Muszę kupić na swój ślub jakiś garnitur. Różowa ma białą suknię szytą i baba powiedziała, że mam mieć koszulę nie całkowicie białą tylko delikatnie kremową czy tam jakieś ecru, a sam garnitur ma być niemal czarny. Nie może być jakiś typowo granatowy, ale jak chce granat to tylko taki niemal czarny, że w słońcu ma być widać ten odcień, a w sztucznym świetle jest czarny.
Ma to sens co mówiła? Bo różowa się tak nakręciła i przekreśla 99% garniturów które w sieci przeglądałem. Z koszulą też jest problem, są wyraźnie w innych odcieniach, a takich delikatnie złamanych nie ma. No i biel w jednej koszulki jest inna niż w drugiej, a obie opisane jako białe xD
Druga sprawa to czy kamizelka jest obowiązkowa do takiego kompletu? No bo ja bym nie chciał bo się upocę jak świnia (ślub na początku września).
A trzecia sprawa gdzie szukać takiego garnituru. Żadnego szycia na wymiar to nie chcę, no i czasu nie ma. Szukać w sieciówkach w galeriach czy jakieś sklepy z garniakami bez swojej marki, jest sporo takich u mnie w powiatowym. Możecie podać nazwy sieciówkowych sklepów. Garniak raczej będzie jednorazowy użyty bo nie mam okazji zakładać go do innych okazji. No i sporo schudłem do ślubu, na pewno przybiorę na wadzę w najbliższym czasie xD
#modameska #ubierajsiezwykopem #slub

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oczywiście, że w babskim gadaniu nie ma grama sensu. Co Ty, masz być na własnym ślubie dodatkiem do kreacji panny młodej? Koszula na ślub powinna być biała i taką kup. Co do koloru garnituru to najlepszy to ciemnogranatowy lub ciemnoszary. Czarny kolor to kiepski pomysł jeśli ślub będzie się odbywał w dzień, kamizelkę możesz sobie darować.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: weź daj spokój, moja suknia była ecru a niebieski miał czarny smoking ze śnieżnobiałą koszulą i wyglądało to dobrze razem. Kup klasyka, jaki kolor chcesz. Nie musisz mieć odcienia bieli takiego jak panna młoda ( _) niebieski kupował w Bytom.
  • Odpowiedz
Ma to sens co mówiła?

@mirko_anonim: Oczywiście, że ma to sens. O ile przeciętnego mężczyznę może to irytować i możemy tego nie rozumieć, tak z tego co kojarzę później to na przykład jak jest taka różnica kolorów kontrastuje tak trochę jakby jedno z was było w czymś trochę brudnym.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Ekrad: Nie o to chodziło, że jestem dodatkiem. Po prostu tak powiedziała osoba która szyje suknie. Mi wszystko jedno w czym pójdę, nie mam za grosz gustu i ktoś musi za mnie zdecydować bo ja bym wziął pierwsze lepsze. Tylko w takich kolorach jest mały wybór. I garnitur ma nie być czarny, przecież napisałem, ma być za to w bardzo ciemnych odcieniach. Ślub jest o
  • Odpowiedz
Kiedyś dodałam wpis na tag #mirekszukazony i nie miał żadnej aktywności. Napisałaś, że to autorski tag i dlatego jest niewidoczny, a tymczasem Sinuh dodał ogłoszenie i ma 500 plusów xd. Jak to możliwe?

@LeVentLeCri

Nie wiem, ale czasem randomowe nieotagowane wpisy się wybijają, może to ten przypadek. Zresztą chłop dodał zdjęcie, to przykuwa uwagę
  • Odpowiedz