Wpis z mikrobloga

#polityka jaki jest powód nezaprzeczalnego faktu że na pis i konfederację głosują jednostki intelektualni słabsze, z deficytami i niedomogami, społecznie niepełnowartościowe, higienicznie zaniedbane i moralnie upadłe? Bardzo wyraźna różnica w stosunku do elektoratów strony demokratycznej, a w szczególności Koalicji Obywatelskiej, na które to elektoraty składają się (poza opłaconymi prowokatorami) ludzie eleganccy, pachnący, oczytani, kulturalni - po prostu elita?
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 95
@Krztow czasami włączam republik, aby leciała mi w tle na YT. Takiej ilości taniej i tępej propagandy to ze świecą szukać nawet na Białorusi czy Rosji. Mało tego oni przeważnie zaprzeczają sobie w co drugim zdaniu.
Wiadomo, że działa to przeważnie na ludzi, którzy mniej rozumieją świat. Co przerażające to młode pokolenia, nawet wyedukowane zatracają szybko własną opinię i logiczne myślenie na rzecz FB, Tictoka itd
  • Odpowiedz
@Krztow: no to nie trzeba długo szukać by zrozumieć, że nie każdy z low IQ sterowany pierwotnymi emocjami to prawak, ale każdy prawak ma low IQ i jest sterowany pierwotnymi emocjami
  • Odpowiedz
@Krztow: Gdzieś czytałem, że to jak z jazdą na moto. Albo debilna patola albo ultra inteligencja. Środka nie ma jak to w Polsce, ze skrajności w skrajność :)
  • Odpowiedz
@mexxl dlatego Prezes wczoraj pochwalił Kanał Zero. Gdyby nie on młodzi tak licznie nie głosowaliby na Batyra w drugiej turze. Na przełomie 2023 i 2024 PiS miał marginalne poparcie wśród młodych.
  • Odpowiedz
@Krztow jesteście ledwo oderwanymi od pługa, wykształconymi przez państwo wieśniakami. Do tej pory nie nauczyliście się rozgrywać plebsu i za chwilę znowu władzę zdobędzie dziadek z kotem. Elita, kisnę xD
  • Odpowiedz
@fffffffff: ja tam nie przegrałem żadnych wyborów, bo nigdzie nie kandydowałem. Mam prawo gardzić bezzębnym nienawistnym motłochem z mózgami sterowanymi tiktokiem i tanią telewizyjną propagandą.
  • Odpowiedz