Aktywne Wpisy

mar3k21 +205
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +136

Miarki, którzy są związkach, czy moglibyście się podzielić jakie są według was plusy i minusy bycia razem?
Krótko o mnie - jestem prawie 30-letnim chłopem i czuję, że to czas żeby się już ustatkować, a nigdy nie byłem w poważnej relacji. Ale jak próbuję wejść w związek to za każdym razem pojawiają się podobne wątpliwości typu: stracę swoją niezależność, nie będę miał czasu dla znajomych i na hobby, boję się że związek będzie mnie ograniczał.
Czy wy przy wchodzeniu w związek mieliście albo macie dalej podobne wątpliwości? Jak sobie z nimi radzicie?
#zwiazki #milosc #zycie #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie, bo jak masz fajną osobę przy sobie to cię nie ogranicza, tylko pcha do przodu. Miałam kiedyś okazję słuchać jak brzmi deprecjonowanie tego, co robię i tak, to bylo niszczące. Ale przy właściwej osobie widzisz nowe możliwości, chcesz się z nią dzielić tym, co najlepsze, co nie zmienia faktu, że zachowujesz swoją odrębność, bo każde z
@mirko_anonim: Masz unikający styl przywiązania. Twój trud skończony, daj spokój tym biednym ludziom męczenia ich twoją osobą.
Czy to nie jest dojrzałe, że ktoś jest z tobą szczery i potrafi w rozmowie wyrazić swoje zdanie, mówiąc, co mu się nie podoba?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@kasiknocheinmal
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Poza tym co to właściwie zmienia, czy napiszę z tego profilu, czy z jakiegoś zielonego? Nagle uznasz mnie za przyjaciela i zdradzisz wszystkie tajemnice życia czy co? xd @kasiknocheinmal
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi