Wpis z mikrobloga

Dziwi mnie, jak bardzo niektórzy patrzą się na wzrost. Moja ex pamiętam chciała wiedzieć ile dokładnie mam, bo nie wie, jakie szpilki założyć, żeby nie być wyższą ode mnie. Na pytanie co by było w tym złego - potrafiła jedynie odpowiedzieć, że to po prostu dziwnie, kiedy dziewczyna jest wyższa xd Sama miała sto siedemdziesiąt parę, więc i tak sporo. Ja nie miałbym problemu być niższym od partnerki.

W sumie dla mnie
  • Odpowiedz
nie czujesz, że to fejur

@Cadfael: miałem podobne rozmowy na Tinder, dlatego aby uniknąć takich kobiet, zaczęłam wrzucać opis że mam 180 cm

One potrafią kilka minut przed spotkaniem zapytać o wzrost, no bo wiesz... Liczy się charakter, nie
  • Odpowiedz
@Cadfael nie czuję że to fejur, bo odbyłem dziesiątki podobnych, dziwnych rozmów o wzroście, jak jeszcze korzystałem z tej s----------j aplikacji. W mojej historii jest również usuwanie przez laski par bezpośrednio po tym, jak napisałem że mam poniżej 1,9m.
Obym nigdy nie musiał wracać do tego tinderowego piekła.
  • Odpowiedz
@ka-lol: tak? spotkaliście się, laska s---------a bo brakowało ci 2 cm i porównała do człowieka na wózku? tak było? bo generalnie samo pytanie o wzrost to jak o kolor włosów.
  • Odpowiedz
@segbas: dokładnie tak jest, dlatego kobiety i meżczyźni farbują włosy już po wymianie 5 zdań z potencjalnym matchem

ps. wysoki wzrost też o niczym nie świadczy, jak masz posturę węża wygiętego w literę s
  • Odpowiedz
tak? spotkaliście się, laska s---------a bo brakowało ci 2 cm i porównała do człowieka na wózku? tak było? bo generalnie samo pytanie o wzrost to jak o kolor włosów

@Cadfael: Musisz się jeszcze nauczyć czytać ze zrozumieniem ( ͡º ͜ʖ͡º)

Która klasa? IV?
Macie w lekturach Harrego Pottera? Taka rada, nie oglądaj filmu, tylko czytaj książki. Inaczej nigdy nie rozwiniewz tych podstawowych umiejętności.
  • Odpowiedz