Aktywne Wpisy
ktos-z-przyszlosci +199

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

#blackpill #wzrostpill
źródło: temp_file8008875830126874385
Pobierz@Cadfael: nie ważne,bawi
W sumie dla mnie
@Cadfael: miałem podobne rozmowy na Tinder, dlatego aby uniknąć takich kobiet, zaczęłam wrzucać opis że mam 180 cm
One potrafią kilka minut przed spotkaniem zapytać o wzrost, no bo wiesz... Liczy się charakter, nie
@Cadfael: Ta konkretna rozmowa to może i fejk ale większość niskich i średnich facetów podobną w swoim życiu przeżyło ¯\(ツ)/¯
Obym nigdy nie musiał wracać do tego tinderowego piekła.
@Cadfael: najlepsze dziś xD
@czescmampytanie: polecam tego trolla zignorować, widzę po notatce że nie pierwszy raz farmazoni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeden woli blondynki a drugi brunetki ale nie wy, wy w większości macie jeden ideal czyli brunet wysoki a jak blondyn to ciemny.
ps. wysoki wzrost też o niczym nie świadczy, jak masz posturę węża wygiętego w literę s
@Cadfael: Musisz się jeszcze nauczyć czytać ze zrozumieniem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Która klasa? IV?
Macie w lekturach Harrego Pottera? Taka rada, nie oglądaj filmu, tylko czytaj książki. Inaczej nigdy nie rozwiniewz tych podstawowych umiejętności.