Wpis z mikrobloga

nie czujesz, że to fejur

@Cadfael: miałem podobne rozmowy na Tinder, dlatego aby uniknąć takich kobiet, zaczęłam wrzucać opis że mam 180 cm

One potrafią kilka minut przed spotkaniem zapytać o wzrost, no bo wiesz... Liczy się charakter, nie
  • Odpowiedz
@Cadfael nie czuję że to fejur, bo odbyłem dziesiątki podobnych, dziwnych rozmów o wzroście, jak jeszcze korzystałem z tej s----------j aplikacji. W mojej historii jest również usuwanie przez laski par bezpośrednio po tym, jak napisałem że mam poniżej 1,9m.
Obym nigdy nie musiał wracać do tego tinderowego piekła.
  • Odpowiedz
@ka-lol: tak? spotkaliście się, laska s---------a bo brakowało ci 2 cm i porównała do człowieka na wózku? tak było? bo generalnie samo pytanie o wzrost to jak o kolor włosów.
  • Odpowiedz
@segbas: dokładnie tak jest, dlatego kobiety i meżczyźni farbują włosy już po wymianie 5 zdań z potencjalnym matchem

ps. wysoki wzrost też o niczym nie świadczy, jak masz posturę węża wygiętego w literę s
  • Odpowiedz
tak? spotkaliście się, laska s---------a bo brakowało ci 2 cm i porównała do człowieka na wózku? tak było? bo generalnie samo pytanie o wzrost to jak o kolor włosów

@Cadfael: Musisz się jeszcze nauczyć czytać ze zrozumieniem ( ͡º ͜ʖ͡º)

Która klasa? IV?
Macie w lekturach Harrego Pottera? Taka rada, nie oglądaj filmu, tylko czytaj książki. Inaczej nigdy nie rozwiniewz tych podstawowych umiejętności.
  • Odpowiedz