Wpis z mikrobloga

szanuje mega facetow jak moj chlopak, on z gory wie, ze bedzie mnie utrzymywal i mu to pasuje, to jest prawdziwy facet a nie typ ktory wyje jak laska nie zaplaci za siebie 100zl w restauracjiXDDD!!!!!
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@fsfdjf gold diggerki to biora milionerow, ktorzy tez biora je tylko za wyglad i sa kwita, smieszne, ze akurat tym ktorzy serio moga byc ofiarami gold diggingu to nie przeszkadza
  • Odpowiedz
@saintie: ty no może i mógłbym utrzymywać swoją dziewczynę, ale z jej perspektywy to wydaje się ryzykowne. Bo jeśli się rozstaniemy to ona zostanie na lodzie - bez pracy i mieszkania. Oprócz ewentualnego rozstania będzie musiała sobie radzić ze znaczną redukcją standardu życia, szukaniem pracy, szukaniem mieszkania, przeprowadzką. No i co jeśli np. zachoruję czy coś, przecież utrzymanka pierwsze co zrobi to s-------i.
  • Odpowiedz
@saintie: ja w sumie gdybym miał się bać to nie golddiggerek tylko utrzymanek. Bo z gold diggerką bylibyśmy w jasnym porozumieniu, ona ma wyglądać i zachowywać się w konkretny sposób, ja mam dawać jej hajs. A taka utrzymanka zwykle kłamie, że chce być w związku, a tak naprawdę szuka sponsora do momentu, aż będzie mogła złapać kolejną gałąź.

Z drugiej strony, nigdy w życiu nie spoktałem ani jednej ani drugiej,
  • Odpowiedz