Aktywne Wpisy
enron +245
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
FroziPL +160
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

Glazurnicy to osobna historia, tutaj mozna ksiazke napisać. Kazdy ma miarke i wage w oczach/rękach, nie potrzebuje odmierzać ilosci wody do kleju/fugi itp....o czytaniu zalecen producenta z opakowania mozna pomarzyć, co on bedzie czytał jak zawsze tak robi i chui ci do tego że moze odpaść za 2 lata jak on wtedy bedzie w jukeju robił.
Co tam jeszcze....a tynkarze, ci też są dobrymi zawodnikami, najlepiej jakby domy miały jedną długą sciane i żadnych kątów no i bez elektryki, żadnych otworów itd, prosta gładka sciana, wtedy nie ma problemów.....nadają sie do tynkowania muru na Służewcu, jak kiedys Wyścigi będą robiły renowacje muru dla graficiarzy to moge polecić tynkarzy...prosta gładka sciana.
#budujzwykopem #remontujzwykopem
@ooooooooo: jak to się mówi, gdyby babcia miała wąsy :)
- źle położył hydroizolacje włazience, nie przeszlifował tynków gipsowych i hydro schodziła płatami, wiec mu mówie że s--------ł to on mi mówi że zawsze daje grunt i na to hydro i trzyma
- nastepnego dnia opowiadam tą historie
@ooooooooo: wiesz to wszystko zawsze zależy, ja sam robiłem bardzo dużo przy swojej budowie, ale jeżeli mówimy o ekipach to miałem tyle szczęścia, że wybierałem niezłe i nie było z nimi problemu.
W łazience to tynki powinny być położone od razu na ostro.
Człowiek się stara żeby wszystko było ładnie pięknie a przychodzi taka fleja i brakuje jeszcze żeby nasrac na środku.
Wiem, że to budowa / wykończenie więc nie oczekuje załatwiania wszystkiego w białych rękawiczkach ale chociazby przykład typa od rekuperacji. Wszedł na ostatni etap (jak już mieszkałem), założył ameostaty, założył jednostkę, uruchomił, pokazał i
@Smarek37 No powinny ale przecież napisał że ekipa od tynków też pierwszorzędna więc wygładzili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja na etapie tynków o tym nie wiedziałem ale ekipa sama zapytała gdzie są łazienki i czy płytki będą na całej ścianie to zrobią na ostro.