Wpis z mikrobloga

zaraz wyjdzie że predator jest bi albo trans i będzie miał dwójkę czarnych dzieci z tym różowym.

@dr-proktor: Po pierwsze to android, po drugie nie ma dolnej połowy ciała. Więc może być ciężko z tymi dziećmi.
  • Odpowiedz
@harrame: jest kanonicznie dla 15 osób które miały pecha czytać komiksy z tego uniwersum xd

Dla absolutnie większej części społeczeństwa, widok tego ryja predatora to xD

Kobieca bohaterka raczej nikigo nie
  • Odpowiedz
co niby ma znaczyć "jest kanonicznie dla 15 osób"? To nie publika ustala kanon tylko właściciel marki xD

@Kryspin013: lud domaga się bezwzględnego, tajemniczego zabójcy, prawie niemożliwego do pokonania

W pierwszej części filmu, wygląd predatora był tajemnicą, niemalże do samego końca. To napawało dodatkowo grożą i podnosiło
  • Odpowiedz
@kraven2024: a ja tylko napisałem, że Predator zaczął się od Arnolda :) Szkoda, że kino od lat 90. poszło w tą stronę. Już kij pies z LBGT. Brakuje męskiego kina, z męskimi bohaterami ratującymi świat.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: lud domaga się bezwzględnego, tajemniczego zabójcy, prawie niemożliwego do pokonania

W pierwszej części filmu, wygląd predatora był tajemnicą, niemalże do samego końca. To napawało dodatkowo grożą i podnosiło emocje.

@ka-lol: No tak, argument oparty na emocjach zawsze skuteczny. To jest ich marka i równie dobrze mogliby zrobić z tego bajkę Disneya. Nie podoba ci się
  • Odpowiedz
@kraven2024: a ja tylko napisałem, że Predator zaczął się od Arnolda :) Szkoda, że kino od lat 90. poszło w tą stronę. Już kij pies z LBGT. Brakuje męskiego kina, z męskimi bohaterami ratującymi świat.

@fornson23: a może takie kino jest tylko po prostu się nie sprzedaje bo jest nudne? Zresztą dobrym argumentem za tym są meta parodie "męskiego" kina jak Kung Furry.

No i z mainstreamu masz
  • Odpowiedz
W poprzednim filmie mieliśmy Predatora ułoma zabitego przez laskę, w tym będziemy mieli Predatora ułoma któremu laska będzie ratować dupę, wygłaszając przy tym sarkastyczne komentarze.
Coraz lepiej.

ale w komiksach ze 30 lat temu przecież była babka co zamieszkaka na ich planecie

Czytałem ten komiks (swoją droga zajebisty) i tam to trochę inaczej wyglądało.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: o właśnie gry! Jaki odniósł sukces Red Dead Redemption 2? Każdy chce się poczuć jak Arthur Morgan. Te zapotrzebowanie jest. Tylko zauważam inny problem. Poprawność polityczna. Kiedyś w Hollywood niebyło problemu walki ze złymi ruskimi, wietnamcami, koreańcami, niemcami. Teraz, taki film no wiesz... Dam też dobry przykład, wszystkie, ale to dosłownie wszystkie filmy traktujące o wojnie w Jugosławii jakie widziałem to dramaty. Nie zobaczysz nigdzie filmu gdzie dzielny chorwacki
  • Odpowiedz
@Kryspin013: o boże, ja o Rzymie ty o Krymie. Ja nie mówię o woke, tylko o poprawności politycznej, bo w dzisiejszych czasach byle ambasador byle kraju się zesra o film. Można tu nawet dać przykład "Borata". W woke mam w------e, nie mój klimat. CoD czy Battlefield nie sprzedają się coraz gorzej bo są "super męskie" tylko, że to odgrzewany kotlet po raz -nasty. GTA VI sprzeda się zajebiście bo nie
  • Odpowiedz