Wpis z mikrobloga

To jest ich marka i równie dobrze mogliby zrobić z tego bajkę Disneya. Nie podoba ci się to głosuj portfelem.

@Kryspin013: I ty nie będzie mi mówił czy mogę coś krytykować czy nie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Gdyby twórcy Star Wars albo serialu Wiedźmin, posłuchali by głosu krytyki, zapewne zarobili by więcej. Więc kolejny
  • Odpowiedz
@ka-lol: Lud to sam nie wie co chce. Najlepiej gdyby p---------i po raz kolejny identyczny film jak jedynka, najlepiej z tą samą obsadą. Ale znając życie to i tak by się zesrali. Predator z 2010 najbardziej zbliżony do jedynki to i tak gawiedź się zesrała. A najbardziej o Brodiego, który nie wyglądał jak wzorcowy komandos z typowego filmu akcji z lat 80. Tak samo zesrańsko pod każdym filmem z każdym
  • Odpowiedz
@fornson23: Jak robią coś świeżego i nowego to zazwyczaj to zalicza klapę w kinach. Ludzie sapią, że klepią non stop jedno i to samo ale jak dostaną nowe to to olewają po czym leżą jak owce obejrzeć czwartego Marvela w tym roku. A dopiero połowa roku jest.
  • Odpowiedz
Najlepiej gdyby p---------i po raz kolejny identyczny film jak jedynka

@Bardak: przecież to robią xd
Każdy film o predatrorze, to próba ciągnięcia zysków z raz osiągniętego sukcesu.
Więc jak wytwórnia chcę iść na łatwiznę, to niech to robi porządnie, a nie na
  • Odpowiedz
@ka-lol: Jak robią?? Praktycznie każdy Predator to były jakieś zmiany z czego najbliżej do oryginału było w 2010 - dżungla, banda twardzieli, może nie wojskowych ale złodupców i znowu coś dziwnego co ich gania a tak to z każdym filmem większe kombinowanie, które i tak się kończy sapaniem ludzi.
  • Odpowiedz
@Bardak: no właśnie, tu jest tak problem złożony, że ciężko wytłumaczyć to krótko i zwięźle w komentarzu. Ale podejmę się próby to zmieścić w jednym zdaniu: Czasy i ludzie zmienili się w ciągu ostatnich 4 dekad oraz kino na wielkim ekranie (wiadomo, że nie tak jak telewizja) powoli umiera śmiercią naturalną.
  • Odpowiedz
tak się kończy sapaniem ludzi

@Bardak: zasadniczo mnie to nie obchodziło, ale spójrz na ryj Predatora I uczciwe powiedz czy coś tu nie gra xd

Wymyślasz jakieś abstrakcyjne problemy, jak ten głupek wcześniej, byleby tylko udowodnić że to ty masz rację.
A kto ma rację, jest niemożliwe do określenia i pogódź się z tym, że komuś ten dziewczęcy ryj Predatora zwyczajnie się nie podoba xd
  • Odpowiedz
@ka-lol: A ja się przyzwyczaiłem, że co film wprowadzają zmiany. To z wami, psychofanami problem. Najlepiej jakby wyciągnęli z szafy oryginalny kostium i go w każdym filmie użyli.
  • Odpowiedz
To z wami, psychofanami

@Bardak: jaki psychofan xd typie
Przestań propagować urojenia.

Spójrz jeszcze raz na predatora z badlands i szczerze powiedz że jest okey (
  • Odpowiedz
  • 1
@ka-lol mnie tam nie przeszkadza akurat. W przeciwieństwie do większości oszołomów nie doszukuje się w nim na siłę czarnoskórego.
  • Odpowiedz