Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

źródło: Zrzut ekranu 2025-07-22 083146
PobierzA samemu filmowi dam szansę. Jeśli skupi się na polowaniach i nawalance to może być fajnym odmóżdzaczem
@kraven2024: czyli co, internetowi eksperci znowu sie zesrali o coś, co jest kanoniczne dla serii od lat, i beda to nazywac lewackim wciskaniem na sile?
normalnie sie zaskoczylem, totalnie nie jest to nagminne xD
Ale w sumie o co chodzi? xD Nawet takiej twardej konserwie jak ja się podoba trailer.
@Sprus: każdy może się definiować jako android, nie wykluczaj!
@harrame: jest kanonicznie dla 15 osób które miały pecha czytać komiksy z tego uniwersum xd
Dla absolutnie większej części społeczeństwa, widok tego ryja predatora to xD
Kobieca bohaterka raczej nikigo nie razi.
@harrame: no a jak ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Sprus: Blade Runner 2049 pokazał że android też kobieta i dziecko może mieć!
@dr-proktor: no już teraz predator wygląda jak typowy tranzol xD