Aktywne Wpisy
PatrykPhoenix +90

picasssss1 +603
Firma w ramach optymalizacji finansów wycofała w tym roku karty urodzinowe dla pracowników, takie drobne 200pln które funkcjonowały od 10+ lat, jednocześnie pochwaliła się sponsoringiem drużyny milionerów którzy biegają i kopią piłkę. To są te detale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
#pracbaza #januszex #januszebiznesu

Hej, ostatnio, od początku miesiąca mam problemy ze snem, nie mogę zasnac i finalnie sypiam około 6h. Mam stresy w życiu, przeprowadzka, zmiana pracy, przytłaczająca czasami samotność (chociaż tu może bardziej w depreche to zahacza). Staram się nie korzystać z telefonu przed snem i unikać innych źródeł niebieskiego światła, ale to i tak sprawia, że leżę w łóżku i się wiercę. Jestem trochę z natury nocnym Markiem i lubiłem za młodu przeciągnąć nocke, ale w życiu zawodowym takie niedosypiania sprawia, że czuje się otępiały... Za mną są testy melis i rumiankow, które na mnie nie działają. Używałem sporadycznie także melatoniny (małych dawek, poniżej 1 mg) i było nawet nieźle, ale po niej często budziłem się w nocy. Nigdy z tym nie byłem u lekarza, a jako że opłacam luxmedy to może powinienem uderzyc do internisty, tudzież psychiatry? A moze receptomat? Czy hydroksyzyna ma u mnie szansę podziałać?
#medycyna #apteka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Czasem moze sie okazać, że np. Masz problemy ze snem przez bruksizm - zaciskasz szczękę w nocy i napięcie mięśni nie
Mieć na to wplyw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·