Wpis z mikrobloga

#kononowicz #patostreamy

Mam taką hipotezę:

Zawiść benzołaka ma napewno jakieś zaplecze psychiczne (normalni ludzie nie stalkują innym rodzin). Jak dla mnie był za dzieciaka nie dość że gnębiony w domu (dystans do rodzicieli trochę by to potwierdzał, wszyscy znacie historie które krążą), to jeszcze przez czasy szkolne (o czym mówił sam, wiecie, ZERO KOLEGÓW).
Niska samoocena, brak perspektyw, po przysłowiowej "spłuczce" w szkolnej toalecie przez silniejszych kolegów musiał mierzyć się z tym, że nic im nie może zrobić, nie może oddać, postawić się.
Toteż...
Na początku jak kręcił się przy szkolnej, był agresywny i zaczepny TYLKO z odpowiedniej odległości, przez internet (w czasach szkolnych neta nie było, więc rosła w nim frustracja przez brak możliwości). Nowa technologia otworzyła wiele ścieżek do wylania rosnącej latami frustracji i zamazała granicę między rzeczami niesmacznymi a wręcz obrzydliwymi, urągającymi godności.
Potem nadszedł etap kasy z kononowicza. Z nadwyżką gotówki mógł nie dość że kontynuować haniebne nękanie przez sieć, to dowiedział się o POZWACH. A że nie grzeszył inteligencją, to myślał że po cywilnych będzie ludzi usadzać jak chce i jeszcze pewnie trafią do więzienia, co spotkało by się pewnie z apogeum spełnienia. Stąd ten zalew pozwów (które jak wyszły, wiadomo).

To taki etap, kiedy ofiara zyskuje narzędzia by stać się drapieżnikiem, ale przez życie bycia ofiarą - nie potrafi z nich korzystać.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heinrich-von-spychow: ja nie mówię że konkretnie ty ale po prostu wystarczy wejść na tag i 99% postów to wyzwanie sradka, grożenie więzieniem itd jest lipiec g---o z was którykolwiek zrobił i nie zanosi się żeby coś ktoś z tym zrobił. Ten tag powinien umrzeć śmiercią naturalną, szkolna się skończyła i tyle. Myślę że pora rozwijać uniwersum braci bo mają potencjał i jest co oglądać. Niestety chaos który nimi kieruje powoduje
  • Odpowiedz
@NiekazdemusieudajewAmeryce:

grożenie więzieniem itd jest lipiec g---o z was którykolwiek zrobił i nie zanosi się żeby coś ktoś z tym zrobił

Nie mów hop, śledztwo rozpoczęli w maju bodajże, nie ma nawet pół roku a osób do przesłuchania i wątków jest od groma, to nie jest typowa sprawa o 207 gdzie Mariuszek leje Karynę. Zresztą skąd wiesz, może już np Sławek był z dwa razy przesłuchiwany no ale z oczywistych
  • Odpowiedz
główną tematyką tego tagu do życzenie śmierci sradkowi, jego żonie i dziecku przeplatane z wyzywaniem kosna. No może jakiś co trzydziesty post jest o braciach blizynskich.

@NiekazdemusieudajewAmeryce: I gdzie problem? Też bym wolał więcej postów o jakiś zadymach u dziadków bliżyńskich, a najlepiej o szkolnej ale ich nie wskrzesisz, kontent jest jaki jest. Niestety w polsce lolcowy się zawijają szybko, z takich z dluższą karierą to tylko była szkolna, bonzo
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: jak działasz coś w sprawie to wrzuć postępy i pokaż co się dzieje gadać to ja sobie tez mogę. Zbudowałeś sobie community które wierzy ci na słowo a tak naprawdę ch*** wie co ty robisz karmisz tylko ludzi pozorami jakiejś działalności podkreślam jest lipiec w sprawie nawet nie odbyło się żadne przesłuchanie. Fajny sposób na życie masz, taki niezbyt różniący się od sradka zerujesz na głupocie innych ludzi.
  • Odpowiedz