Wpis z mikrobloga

Znalazłem u siebie na stacji przy odkurzaczu. Serio nie rozumiem jak można robić coś takiego i to jeszcze w miejscu publicznym? Ludzie serio wstydu nie mają. Skandal po prostu. Kompletny brak kultury tak smażyć na stacji paliw i nie poczęstować kasjera.
#pracbaza
Minieri - Znalazłem u siebie na stacji przy odkurzaczu. Serio nie rozumiem jak można ...

źródło: temp_file4323138628427072277

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Minieri: taka anegdotka krąży. Daj ludziom zioło ale nic z czego można zapalić i patrz jak wszyscy stają się inżynierami.
Z jabłka też ciekawy sposób. przebijasz np długopisem żeby był otwór na wylot i w jedną końcówkę nabijasz.
  • Odpowiedz
@TheDziobaker: to chyba był wodospad, jak tutaj ale zamiast korka przebitego lufką było podziurawione sreberko:
https://www.youtube.com/watch?v=vqN1H3VzonA

robią tak ludzie, którzy palą tak często, że ich już nie kopie zwykła lufa albo chcą się uwalić jak najmniejszym kosztem, samo walenie wiader czy wodospadów to masakra dla zdrowia a ze sreberkiem to jeszcze lvl wyżej

Chociaż teraz patrząc na to, że sreberko nadal jest na gwincie to może ktoś sobie zrobił taką
Fanatyk_Wedkarstwa - @TheDziobaker: to chyba był wodospad, jak tutaj ale zamiast kork...
  • Odpowiedz
@Minieri:

jak widze takie rzeczy, to sie zastanawiam, jakim zjebem trzeba byc, zeby robic takie rzeczy na wlasnym ciele xD nawet mi nie zal tych cpunkow
  • Odpowiedz