Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Tutaj chyba musisz mieć mordę, potem załóż jakieś Badoo czy coś i szukaj. Samotna ładna laska do tego bez dzieci po 30 to albo cud, albo coś z nią nie tak...
  • Odpowiedz
Partnerki szukam odkąd skończyłem 17 lat i do tej pory 0 randek, próbowałem instalować mnóstwo aplikacji randkowych, wychodzić do klubów, barów, nawet na kurs tańca gdzie była nadwyżka facetów.

@mirko_anonim: Skoro byłeś wszędzie i żadna nie zgodziła się nawet na randkę, to o czymś nam tutaj nie mówisz, skoro spełniasz warunki przeciętnej tinderówki pod względem zarobków, własnego mieszkania, zaradności, wzrostu, a nawet wagi w normie.

Celuje w kobiety 18-35lv bo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jakby mi chłop wyskoczył, że on to chce mieć co najmniej 2-3 dzieci to bym się zastanowiła czy dam radę sobie udźwignąć ten temat. Łatwo się mówi dopóki się nie jest w ciąży i nie wiadomo jak się przez nią będzie przechodzić.
  • Odpowiedz
@Kojaan: Jeszcze ta średnia krajowa. Może w powiatowym na jedną osobę jest ok, ale przy czteroosobowej rodzinie dla mnie priorytetem jest fakt, żeby w przypadku utraty pracy przez jedną stronę (lub jakiegoś innego nieszczęścia) z jednej pensji się dało opłacić rachunki i życie.
  • Odpowiedz
@Kojaan

@mirko_anonim: Jakby mi chłop wyskoczył, że on to chce mieć co najmniej 2-3 dzieci to bym się zastanowiła czy dam radę sobie udźwignąć ten temat. Łatwo się mówi dopóki się nie jest w ciąży i nie wiadomo jak się przez nią będzie przechodzić.

Eh, nasze matki rodziły po 2-3 dzieci i się nie bały udźwignięcia tematu, tylko dzielnie stawiały czoła temu wyzwaniu, mimo że sytuacja rzadko była kolorowa.
  • Odpowiedz
@Slavcel: może dlatego, że obecne matki chcą dać dzieciom szczęśliwe dzieciństwo, aby niczego im nie brakowało?
Podkreślam nie tylko kwestię finansową, tylko też czas poświęcony dziecku.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim zapisz się na yoge w pobliskich miasteczkach albo wiochach. Coś tam znajdziesz. A i zapytaj kogoś szczerze czy nie wali ci z japy, bo 13 lat nieudanych poszukiwać wydaje się dziwne.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Recens

zapisz się na yoge w pobliskich miasteczkach albo wiochach. Coś tam znajdziesz. A i zapytaj kogoś szczerze czy nie wali ci z japy, bo 13 lat nieudanych poszukiwać wydaje się dziwne.

czy jesteś w stanie przyjąć do wiadomości, że się myje, używam perfum które kosztują +500 zł za 100ml, mam markowe ładne ubrania i nie mam tu na myśli żadnych dresów, czyste buty, obcięte czyste schludne
  • Odpowiedz
Nie masz tej enegii, tej pewności siebie, tego czegoś. Musisz pokminić głębiej, bo kobiety to czują i to tam leży problem.

Bardzo sie z tobą utożsamiam, bo jestem w podobnej sytuacji, o ile piszesz tak jak jest.
  • Odpowiedz