Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +662
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +75
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Skoro byłeś wszędzie i żadna nie zgodziła się nawet na randkę, to o czymś nam tutaj nie mówisz, skoro spełniasz warunki przeciętnej tinderówki pod względem zarobków, własnego mieszkania, zaradności, wzrostu, a nawet wagi w normie.
Eh, nasze matki rodziły po 2-3 dzieci i się nie bały udźwignięcia tematu, tylko dzielnie stawiały czoła temu wyzwaniu, mimo że sytuacja rzadko była kolorowa.
Podkreślam nie tylko kwestię finansową, tylko też czas poświęcony dziecku.
źródło: obraz
Pobierzźródło: 1000007051
Pobierza skąd mam mieć tą "mordę"? Badoo i inne podobne portale jak bumble czy sympatia próbowałem i wciąż 0 randek. Nie musi być ładna, nie musi być po 30lv może być młodsza ale nie mniej niż 18lv.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
czy jesteś w stanie przyjąć do wiadomości, że się myje, używam perfum które kosztują +500 zł za 100ml, mam markowe ładne ubrania i nie mam tu na myśli żadnych dresów, czyste buty, obcięte czyste schludne
Bardzo sie z tobą utożsamiam, bo jestem w podobnej sytuacji, o ile piszesz tak jak jest.