Aktywne Wpisy

raizo777 +335
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz
wpisztutajnick +1040
Przyjaciółka ma 7 letniego syna - wymieniałem jej ostatnio gniazdko i młody przyleciał mi świecić latarką. Nawet nie wiecie z jaką satysfakcją zapytałem go czy świeci mi czy sobie
#dzieci #starypijany
#dzieci #starypijany

Kiedyś starzy ludzie mówili, że jak są czasy że jest więcej mężczyzn, to się szykuje wojna :p
@ratty: nie, chłopców się statystycznie rodzi ciupkę więcej niż dziewczynek na całym swiecie.
@Zielonka021124: Nie spotkałem ani jednej osoby, która tak myśli, a temat śledzę od dawna, więc niezłego chochoła sobie wymyśliłeś.
@herman-gering: na pewno takie osoby m.in. sporządzają raporty GUS ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zielonka021124: yhym, tak było nie zmyślam. Konserwatywny katolik czeka że ślubem X lat bo inflacja xd no Na Boga szanujmy się.
Ja obserwuję że wesela są coraz mniejsze, skromniejsze. Chociaż ci których stać robią nadal duże. Rozwarstwienie rośnie, ale ilość ślubów nie zmienia się z uwagi
No tak było. Znam jeszcze jedno zetkowe konserwatywne małżeństwo i tak już mija kilka lat i dzieci nie ma. xD
@komakow: mamy mniej ślubów niż kiedykolwiek i ta liczba cały czas spada.
@Zielonka021124: tak, ale jest dużo innych powodów, ja odnosiłem się do tego co ty mówiłeś czyli
@Zielonka021124: sytuacja gospodarcza nie ma znaczenia. Nie ma ślubów przez laicyzacje, brak chęci młodych do długotrwałych związków, oglądanie w dzieciństwie rozwodów w rodzinie i tak dalej i tak dalej.
Temat oczywiście złożony i zarówno jak i Ty możemy mieć rację, niemniej wiele osób chce mieć taki właśnie duży ślub i potrafią z tym czekać lata.