Aktywne Wpisy
Jakimialemlogin +1050
Będąc na urlopie we Władysławowie zauważyłem ciekawą rzecz xD otóż patrol straży miejskiej przyczepiał się, legitymował i robił zdjęcia dziewczynkom na stoiskach z tatuażami i warkoczykami, a przy wejściu na plażę 3 razy w ciągu jednego dnia spotkałem oszustow grających w 3 kubki i nikt ich nie legitymował ani nic xD #wladyslawowo #morze #morzebaltyckie #wakacje #urlop

Umeraczyk +292
źródło: temp_file346403677342696588
Pobierz

Jeśli myślicie że "pokolenie Z" jakkolwiek to nadrobi to jesteście w błędzie. Będzie bezdzietność do potęgi entej i potężny cios w żebro dla systemu. Zetki są jeszcze bardziej wygodnickie i uzależnione od internetu niż millenialsi, przy czym wyrastali w kulturze pełnej aprecjacji dla takiegoż życia. Dzieci to już totalna masakra dla ich stylu życia, wyłączając nawiedzone laski śledzące tradwife na tiktoku. Życie związkowe jak i finansowe to totalna dystopia zdominowana przez rzeczy, na które nie masz wpływu. Uczciwą pracą nie dorobisz się mieszkania.
Sam jestem zetką i nie znam żadnej osoby do 30 roku życia, która ma dzieci lub je planuje w najbliższym czasie (wyłączam jedną patuskę, której dzieci z FASem odebrali xD). Nawet konserwatywni katolicy co chcą mieć 3+ dzieci mówią "że no w takiej sytuacji gospodarczej to ślub weźmiemy dopiero po 30" (resztę dokończcie sami).
Apeluję o pełną afirmację tego faktu, bo to czyni c-----ą sytuację naszego państwa w sytuację absolutnie kryzysową. Nie mam do tego odpowiednich danych, ale byłbym gotów sie założyć o dużą kasę, że przynajmniej połowa zetek skończy bezdzietna.
Dodam, że nawet jakby nadrobili tą dzietność, to mamy wyrzeźbiony tak potężny demograficzny dip u zetek, że uuuu, szkoda gadać, będzie inba. Wszelkie prognozy demograficzne będą o kant d--y rozbić, będzie znacznie znacznie gorzej niż z tego wynika - pewne rzeczy bardzo ciężko skwantyfikować.
#nieruchomosci #zwiazki #ekonomia
źródło: image
PobierzChłopy ledwie 50 lat odzywają, ale nieeee, to baba musi iść na emeryturę wcześniej bo... No właśnie bo co? Dzieci już nie ma, wnuków tym bardziej
Kiedyś tutaj czytałem, że plemniki "męskie" (czyli te z których rodzą się mężczyźni) potrafią dłużej prztrwać w środowisku kwaśnym (śluz z pochwy) i dlatego częściej rodzą się mężczyźni. Nie jestem biologiem, to nie wiem czy to prawda.
Ile to duża kasa dla Z dla których mieszkanka są za drogie ? Wyrażając w Pokémon tazos ?
źródło: 1000202810
PobierzAle nie dożyje już tego jak będzie na 12 mln w 2100 roku.