Wpis z mikrobloga

@Gawith_Apricot: Nie grałem w to co prawda jeszcze, ale wydaje mi się, że jak na 1999 rok czyli grę wydaną 26 lat temu wygląda to mimo wszystko całkiem w porządku. Też na youtube widziałem gdzieś kiedyś recenzje tego i wyglądało całkiem znośnie.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: pod tym filmem z ogrywania YT jest takie info:

2560x1440, najwyższe detale, grane przez dgVoodoo, 4xMSAA. Nagrane na żywo podczas streama, w 1440p60 H.265 HEVC

Czyli to emulacja swat 3 z akceleratorem graficznym 3Dfx (Voodoo Graphics), w tamtych czasach tylko bogole mogły sobie na to pozwolić
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: Jedna kulka w nogi i ledwo chodzisz. Ze dwie na korpus i game over. No gra jest wymagająca, musisz sterować swoją grupą, trochę tam też klawiszologii było więc najpierw obadaj. Klub to chyba druga misja.
O ile dobrze pamiętam to żeby przejść na 100 procent misję, nie możesz zabić żadnego "terrorysty", wszystkich skuć, dawać raporty do centrali, zabezpieczyć b--ń. Nie stracić kogoś z grupy. Nie zawsze się tak da,
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot chyba trzecia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To prawda, klawiszy jest tam sporo, żeby sterować całą grupą.
A gine zazwyczaj przez pośpiech, więc jest w sam raz, bo wymagająco ale to kwestia podejścia
  • Odpowiedz