Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem ten sklep, i jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się,że on funkcjonuje i jest otwarty.
Pierwszy raz widziałem żeby w sklepie,w środku palili w kozie XD

Nadymione w środku,dojazd drogą leśną,rycerze z tatrą oparci o lodówkę z lodami z 2002 roku to wiadomo, półki z desek i elo...

Zjeździłem już całą Polskę od Karsiboru po Wołosate i od Bogatyni po Suwałki, ale czekoladowych świderków już nigdzie się nie kupi ( ͡° ͡°)

#podroze
#polska
#heheszki
Ziemniak43212 - Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem ten sklep, i jakie było moje zdz...

źródło: 1000017314

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xenux: Nie no chodzi mi o Świderki firmy koral, czekoladowe. Były w polewie czekoladowej a pod polewą śmietankowe. Najlepsze jakie były, ale już od dawna ich nie produkują niestety.
  • Odpowiedz
@Ziemniak43212: No właśnie uwielbiam od dzieciaka Świderki Koral, ale nie kojarzę ich w czekoladzie. Pamiętam, że Si-Si wyglądały jak świderki właśnie, a były w wersji w czekoladzie i bez czekolady. Masz jakieś foto tych świderków w czekoladzie? Bo google nic nie wyrzuca :/
  • Odpowiedz
@Ziemniak43212: Ale ktoś mądry - przecież ten sklep może mieć nawet 60m2. Zakładając że tyle ma, można go wystawić na OLX z ogródkiem za 1mln lub więcej, potencjał widzę w tym apartamentu, to jest posiadłość tylko wystarczy ją odświeżyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xenux: to były te - aż dziwne że w google nic nie ma, faktycznie sam dłuższą chwilę szukałem ( _) ale nawet w żabce były dostępne nie dalej jak ~4 lata temu a potem po prostu znikły

Te owocowe też lubię ale to nie to samo
conamirko - @xenux: to były te - aż dziwne że w google nic nie ma, faktycznie sam dłu...

źródło: 0919-swiderek

Pobierz
  • Odpowiedz
@xenux: tak sobie myślę że może po prostu nie były popularne - ta czekolada to trzeba przyznać był taki poziom Apacza albo innego Oskara, ale była gruba i faktycznie smakowała czekolada a nie jakimś czekoladopodobnym czymś

Te owocowe polewy są pewnie prawie za darmo w szerszej produkcji
  • Odpowiedz
@conamirko: Sisi w czekoladzie i bez czekolady pamiętam, zajadałem się nimi ze smakiem. Ale świderków w polewie czekoladowej to bij zabij nie kojarzę. Owocowe świderki wcinam od dzieciaka i do tej pory są to jedne z moich ulubionych lodów :)
  • Odpowiedz