Aktywne Wpisy

MonazoPL +162
Ruszamy z nowym #rozdajo β wygraj kartΔ podarunkowΔ
do Allegro o wartoΕci 100 zΕ!
Aby wziΔ Δ udziaΕ w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krΓ³tko odpowiedz na pytanie konkursowe: JeΕli wygrasz, na co wydasz (lub do czego doΕoΕΌysz) to 100 zΕ? ( Ν‘~ ΝΚ Ν‘Β°)
ββββββββββββββββββββββββββββββ
Aby wziΔ Δ udziaΕ w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krΓ³tko odpowiedz na pytanie konkursowe: JeΕli wygrasz, na co wydasz (lub do czego doΕoΕΌysz) to 100 zΕ? ( Ν‘~ ΝΚ Ν‘Β°)
ββββββββββββββββββββββββββββββ
ΕΊrΓ³dΕo: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +385
Dobra skoΕczyΕem. 3 lata, duΕΌo pracy ale juΕΌ mieszkam. DziΔki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
ΕΊrΓ³dΕo: scaled_1000021155
Pobierz

CzeΕΔ π ProwadzΔ od miesiΔ ca projekt Magnesiki-Kolejowe (robiΔ magnesy na lodΓ³wkΔ z wagonami, lokomotywami itd.)
Projekt fajnie siΔ przyjΔ Ε, w tym czasie postawiΕem e-sklep, zorganizowaΕem pΕatnoΕci, wypracowaΕem proces produkcyjny, ogarnΔ Εem grafikΔ, wysyΕki. Mega pracy ale jestem zadowolony. Na razie to hobby βpo godzinachβ ale moΕΌe w przyszΕoΕci bΔdzie to moje gΕΓ³wne zajΔcie.
Mam w zwiΔ zku z tym do Was kilka pytaΕ β moΕΌe ktoΕ coΕ wie. BΔdΔ wdziΔczny za podpowiedzi π
Pytania:
1 Reklama na Wykopie. PlanujΔ wykupiΔ pΕatnΔ promocjΔ i tak regularnie siΔ tu reklamowaΔ. Czy ktoΕ korzystaΕ, kaΕΌda informacja na wagΔ zΕota π
2 Reddit β czy ktoΕ tam siΔ obraca? Jest jakaΕ moΕΌliwoΕΔ zaprezentowania projektu? Jedynie miejsce to chyba tylko r/Polska a z tym mam problemy. Konto nowe, wszystko jest kasowane automatycznie π wpisy, komentarze π
3 Reddit Ads, ktoΕ korzystaΕ moΕΌe?
4 KtoΕ ogarnia FB Ads i wie jak ustawiΔ reklamΔ z pΕatnoΕciΔ za klikniΔcie a nie wyΕwietlenie?
Dobrego dnia π
#kolej #pociagi #marketing #pociag #mikol
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz