Wpis z mikrobloga

Mikroblog #magnesiki-Kolejowe

CzeΕ›Δ‡ πŸ™‚ ProwadzΔ™ od miesiΔ…ca projekt Magnesiki-Kolejowe (robiΔ™ magnesy na lodΓ³wkΔ™ z wagonami, lokomotywami itd.)
Projekt fajnie siΔ™ przyjΔ…Ε‚, w tym czasie postawiΕ‚em e-sklep, zorganizowaΕ‚em pΕ‚atnoΕ›ci, wypracowaΕ‚em proces produkcyjny, ogarnΔ…Ε‚em grafikΔ™, wysyΕ‚ki. Mega pracy ale jestem zadowolony. Na razie to hobby β€œpo godzinach” ale moΕΌe w przyszΕ‚oΕ›ci bΔ™dzie to moje gΕ‚Γ³wne zajΔ™cie.

Mam w zwiΔ…zku z tym do Was kilka pytaΕ„ β€” moΕΌe ktoΕ› coΕ› wie. BΔ™dΔ™ wdziΔ™czny za podpowiedzi πŸ™‚

Pytania:

1 Reklama na Wykopie. PlanujΔ™ wykupiΔ‡ pΕ‚atnΔ… promocjΔ™ i tak regularnie siΔ™ tu reklamowaΔ‡. Czy ktoΕ› korzystaΕ‚, kaΕΌda informacja na wagΔ™ zΕ‚ota πŸ™‚

2 Reddit β€” czy ktoΕ› tam siΔ™ obraca? Jest jakaΕ› moΕΌliwoΕ›Δ‡ zaprezentowania projektu? Jedynie miejsce to chyba tylko r/Polska a z tym mam problemy. Konto nowe, wszystko jest kasowane automatycznie πŸ˜„ wpisy, komentarze πŸ™ƒ

3 Reddit Ads, ktoΕ› korzystaΕ‚ moΕΌe?

4 Ktoś ogarnia FB Ads i wie jak ustawić reklamę z płatnością za kliknięcie a nie wyświetlenie?

Dobrego dnia πŸ™‚

#kolej #pociagi #marketing #pociag #mikol
Magnesiki-Kolejowe_pl - Mikroblog #Magnesiki-Kolejowe

CzeΕ›Δ‡ πŸ™‚ ProwadzΔ™ od miesiΔ…ca ...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@latarnia_jastarnia: To rodzi sporo problemów. Musiałbym mieć takie coś u siebie bo jest dużo modeli, różne kształty, trudno zlecać takie prace. Jakby to był 1 wzór albo 5 i już to ok. Poza tym cięte po obrysie bardzo by się wyginały. To i tak najgrubszy możliwy magnes. Dlatego też nie robię pełnej długości. A na lodówce mieści się wszystko :D
  • Odpowiedz